" Infinite Lovelyz "

ABOUTENTRYASK.FMTUTOSKINARTWORKFOLLOW







List of Nurraysa's product with Price :)


Assalamualaikum :)

Seperti yang arrie janjikan pada post arrien yang last, maka hari ni arrien nak updatekan harga untuk barang-barang kecantikan produk Nurraysa. Maka jika ada yang berminat, boleh segera PM fanpage arrien atau boleh whatsapp 0134794913 :D

Nurraysa Collagen Soap 55g
(Harga asal RM70sm / RM75ss)
Promotion price : RM40sm / RM45 free postage

Buy 3: RM100sm / RM110ss free postage
Trial Set Skincare (Harga asal RM150sm /RM155ss)
Harga promosi: RM75sm / RM80ss free postage

Set Loose Item (Saiz 2x trial set) (Harga asal RM197)
Harga promosi : RM145sm / RM140ss free postage

Glowing DD moist Cake
Harga: RM39sm / RM45ss Exclude postage

Pearl Magic Lipstick
RM24sm/ss exclude postage

Treatment Serum Loose 30ml
RM39 sm/ss exclude postage

UV Cream Loose
RM39 sm/ss exclude postage

Miracle Whitening Spray Loose
RM49 sm/ss exclude postage

Flawless Mineral Loose Powser
RM29.90 sm/ss exclude postage (Harga asal RM50)

Pearl Glow Whitening Body Lotion
RM 17 sm/ss exclude postage (Harga asal RM25)

Shining Mineral Blusher
RM19.90 sm/ss exclude postage (Harga asal RM35)

Feminine wash 75ml
RM25 sm/ss exclude postage (Harga Asal RM30)

Miracle Black Eyeliner
RM29 sm/ss exclude postage (Harga asal Rm35)

Shampoo 300ml
RM 29.90 sm/ss exclude postage (harga  asal rm35)

Organic Body Wash 400ml
RM29.90 sm/ss exclude postage (Harga asal RM35)
Argan Whitening Moisturizer 10gm
RM39 sm/ss exclude postage (Harga asal RM50)

Collagen powder 2gm x 20sachet
RM75SM/ RM80SS Free postage (Harga asal RM150SM/ RM160SS)

Perfect Brow Shaping 
RM25 sm / RM30 ss exclude postage

*Postage RM7sm/ RM11ss*

p/s: Ahad ni arrien dah kena balik ke KUIS balik. Oh my.. New sem will start ><



Nurraysa Skincare, Produk terhangat dipasaran!


Assalamualaikum :)

Siapa pernah dengar tentang produk Nurraysa ni? Korang tak pernah dengar? ruginya, sebab sekarang ni produk ni tengah hot dan tengah laku sekarang. Anda tak percaya? ha..ha.. cuba bukak google dan search "Nurraysa Skincare". Memang terbaik, keluar semua jenis produk nurrasya dan testimoni-testimoni yang berjaya. Arrien pun actually baru guna, dapat tahu produk ni dari kakak saudara, dia sekarang telah pun menjadi stokis di perak. Nampak kan bahawa nurraysa ni sangat laku :D

Alhamdulillah, arrien baru guna ahad baru-baru ni, dan baru tadi sewaktu pergi ke surau, adik saudara berumur 8 tahun tegur katanya muka arrien dah makin lincin sebab muka arrien memang takde jerawat jadi arrien rasa sama je lah bila tengok cermin tapi memang lah rasa kelainan bila sentuh muka, but tak sangka secepat ini kesan dia. hehe happy rasanya. Arrien hanya pakai sabun dia saja tapi dah ada kesan.

Oke ,mari arrien cerita serba sedikit pasal Latar Belakang Pengasas & Produk Nurraysa Beauty ni. Nurraysa Beauty diasaskan pada Julai 2012 dan nama pengasasnya ialah Puan Nur Aini Zolkepeli. Puan nur ni baru sahaja berusia 24 tahun. Berasal dari Terengganu dan menetap di Pahang. Puan Nur ni juga mempunyai 3 orang anak. Kilang pemprosesan sabun nurrasya ni dijalankan di Pandan Damai.

Macam mana produk ini boleh dinamakan Nurraysa? Lahirnya nama Nurraysa dari
NUR - Nur Aini (Pengasas)
RAY - Rayyan (Anak sulung)
SA - Saiful (Suami Pn Nur Aini)

Produk pertama ialah Nurraysa Collagen Soap pada Disember 2012, dan selepas itu Set Skincare 3 in 1. Slow sekejap dan mula buat betul pada awal tahun 2013. Skincare Trial Set 4 in 1 dikeluarkan pada Jun 2013. Nurraysa Beauty Collagen(NBC) pada September 2014. Glowing DD Moist Cake pada Mei 2015. Pearl Magic Lipstik pada Jun 2015. Instant Pearl Glow Body Lotion pada Ogos 2015. Shining Mineral Loose Powder pada Ogos 2015. Hygiene Feminine Wash pada Ogos 2015.

Sedikit review tentang produk nurraysa. Produk ini 100% buatan malaysia.Pengasasnya adalah org kuantan. Kalau anda ragu2 tentang produk ni,  sini arrien nak bagi tahu, produk ni ada sijil halal & lulus KKM, tiada bahan kimia terlarang dan 100% bahan semula jadi. Dahulunya sabun ni sabun homemade diproses sendiri oleh pengasas & suaminya saja, sepastu sekarang di proses di kilang,Kuantan. Dan yang paling best tentang produk ni,semua peringkat umur dan jantina boleh guna termasuk bayi,ibu hamil dan menyusu :)

Nak tahu lebih lanjut tentang produk-produk nurraysa ni, boleh tengok dekat ig shop arrien [@diarrien_collection] or dekat fanpage blog ni pun arrien ada postkan :) Kalau nak tahu lebih lagi dan nak beli whatsapp je arrien terus dekat [0134794913], insyaallah akan dibalas secepat mungkin ^^

Okelah, sampai disini dulu. Next pos, insyaallah arrien akan post senarai barang nurraysa dan harga-harganya, senang korang nak tahu kalau korang nak beli :D bye. Assalamualaikum ^_^


Should I close my blog? ><"


infinite, lee howon, and Showtime image
Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, habis sudah sem2 untuk Asasi pengurusan, just tinggal satu sem dan insyaallah lepastu arrien akan sambung Degree. But disebabkan ni jugaklah lama arrien tak update blog, busy je memanjang. Tak tahulah bila masa nak update blog, apa benda yang nak diupdatekannya. :( hehe Tetiba bila dah cuti ni, datang blog..melawat XD tengok macam dah usang sangat blog ni.. follower pun makin lama,macam makin berkurang je.. hehe..

Lagipun serius , macam takde masa langsung nak mengupdate blog. Haish..buntu.. macam mana eh boleh ada orang yang belajar but still active berblogging? share sikit tips :D

Nak tutup blog rasa serba salah pulak sebab kot-kot lah nanti ada orang yang selalu guna tutorial arrien, tetiba cari blog ni,dah takde.. (opss.. ada ke yang still guna tuto blog yang dah tak bernyawa nie XP) Tapi kalau tak tutup, terbiar tak berupdate pulak..haish..dilema-dilema..

gif, infinite, and kpop image
*My situation right now* XD


So kepada pembaca or yang terbaca entry ni, kalau ada yang sudi nak bagilah comment or bagi pendapat.. arrien terima,,:D kalaulah dah takde sesape bagi idea or cadangan, maybe arrien akan tutup blog ni, or maybe arrien akan tukar template jadi blog untuk tutorial semata-mata. hehe okelah sampau disini saja. Assalamualaikum and bye ^_-

gif, sweet, and infinite image



 
Copyright © .2011-2015.All Right Reserved by Arrien Amani