PRE-LOVED NOVEL FOR SALE!! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

PRE-LOVED NOVEL FOR SALE!!



Assalamualaikum ^_^

Calling for all novel loved! Saya nak letgo novel-novel saya! Dehet! XD

Sebab nak kosongkan sikit bilik arrien and arrien perlukan duit sekarang ni, hehe jadi arrien nak letgo pre-loved novel arrien! Harga yang arrien tawarkan hanyalah serendah RM10! Murah kan? lagipun mostly novel-novel arrien in a good condition. Tak percaya? belilah novel dari arrien! hehe



Novel-novel dalam 2gambar diatas arrien jual dalam RM15-RM10 sebab semuanya baru and in a very good condition!


Yang dalam gambar atas ni pulak arrien jual RM5 SAHAJA!!! sangat murah sebab arrien dah tulis nama dekat dalam novel tu. hehe dan sudah agak lama novel-novel tu (beli time f4 sekolah menengah dulu kalau tak silap haha)

Jadi sesiapa yang berminat, boleh DM arrien di Instagram (@iena_inspirit97) ataupun boleh direct Whatsapp arrien di nombor (0134794913) Whatsapp only yea! Dont Call! :D

So cepat-cepat PM arrien ia! nanti orang lain beli nasib, tawaran murah-murah ni 😉




1 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

asrama tu dah ada org amek ke?

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani