Template Changed. New Look? Not Really! HAHA

 Assalamualaikum :)

Nak tukar template baru, design baru, tapi skill edit rasanya dah berkarat sangat. Tak reti dah nak edit-edit code. huhuhu. so sebab teringin jugak nak nampak perubahan sikit dekat outlook blog ni, so arrien pun gunalah balik tutorial-tutorial yang arrien pernah buat sebelum ni. Ada jugak manfaat bila kita post tutorial so nanti kita pun boleh rujuk balik kalau lupa. hiks.

Before,

After,

Macam mana? okey tak? hehe arrien ubah sikit code color because yang sebelum ni macam pudar sangat. Nampak macam susah orang nak baca sebab arrien pun susah nak baca. HAHAHA So harap yang ni okey sikit and anda-anda semua suka. XD Design ni sama je macam arrien pernah guna dulu, just color theme je arrien ubah. Soft blue macam ni. Rasa tenang je. ^_^

p/s: actually ada prob sikit dengan navi header tu.. dia melekat dekat post. Tak ingat macam mana nak jarakkan navi header dengan post tu, so halal je lah ye. asalkan takde tertutup post title tu. kikiki. 😁



 
Copyright © .2011-2018. Freebies by Tutoies.All Right Reserved by Arrien Amani