Salam Ramadhan 2019!

by - 11:28 PG


Image result for ramadan mubarak 2019

ASSALAMUALAIKUM :)

Salam Ramadhan semua :D After a month finally baru update. Haritu kata nak update tetapi kemalasan bercuti melanda so tinggal kata-kata sahaja lah. hehehe Apa-apa pun, alhamdulillah masuk hari ke-2 sudah kita berpuasa pada tahun 2019 ni. Sekejap sahaja masa berlalu dan telah puasa dah pun, Bulan 5 dah puasa, awal kan? Arrien taknak taip panjang-panjang sebab actually takde idea nak menulis jadi arrien hanya ingin mengucapkan Selamat menyambut bulan Ramadhan semua, semoga ibadah kita bertambah dan diterima oleh Allah dan semoga kita semua dipanjangkan usia untuk menyambut hari lebaran bersama keluarga tercinta. Insyaallah Amin. 😃

BTW perasan tak blog arrien dah berubah? hehehe rasa macam nak try something minimal so tukar template, tapi tulah belumhabis edit lagi template ni sebab Allahu... KEMALASAN tu mesti ada. Ya Allah apa ni HAHAHAHA 

You May Also Like

0 Comments