I need your help -EXO-

by - 11:00 PG



Assalamualaikum :)

Baca tajuk korang rasa benda apa?? haha actually arrien nak mintak tolong nie,boleh tak?? kalau tak boleh pun,boleh-bolehkan lah ye LOL >< Nak mintak tolong korang LIKE poster yang arrien buat nie,arrien ada join KPOP A&J SHOP LIKING CONTEST, so nak mintak tolong korang sikit,click like untuk poster nie ^^ cara nye :

1. Like this page first : https://www.facebook.com/KPOPAJShop
*Make sure Like page dulu,baru like gambar oke ;D
Contest closing date is on 15/9/2013.
Ajak rakan-rakan,friend-friend,chingu-chingu awak untuk tolong LIKE poster nie eh,hehe.. Terima kasih,thank you,kamsahamida  XD Comment bawah nie kalau dah Like yea :) TQ ^_^

You May Also Like

5 Comments