Freebies : Header K-Pop (Infinite) | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies : Header K-Pop (Infinite)


Tumblr_m7wxtagfko1ry8o4yo1_500_large
Assalamualaikum :)

Hari nie dengan rajin nye arrien membuat header percuma untuk blogger.. hehe freebies header Infinite.. Kalau suka and nak ambik,silakan.. But,ha jangan lupa,kalau sudah guna tu credit lah ke blog arrien di tempat credit station korang tu yea. Jangan tipu tau,Letih arrien buat header tu,tengok-tengok korang tak hargai, macam mane?? sedih arrien tau.. So nak ambik boleh tapi make sure creditkan ke arrien yea :D


http://i1337.photobucket.com/albums/o664/Arrien_Amani97/headerinfinitebrown.png


http://i1337.photobucket.com/albums/o664/Arrien_Amani97/headerinfiniteblue.png


http://i1337.photobucket.com/albums/o664/Arrien_Amani97/headerinfinitepink.png


http://i1337.photobucket.com/albums/o664/Arrien_Amani97/headerinfinitepurple.png


http://i1337.photobucket.com/albums/o664/Arrien_Amani97/headerinfinitered.png

Comment and credit to me if you use this oke :)


2 ulasan:

Arina Azman berkata...

Unnie.. sy amek semua header dan credit unnie ^3^ . Hope u dont mind

Arrien ::@man!:: berkata...

@Arina Azman oke,baiklah..bwt jangan lupa credit oke :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani