New Look but not really new look! ~_~" | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

New Look but not really new look! ~_~"


kawaii
Assalamualaikum :)
Yehet! finally dapat juga tukar skin >< but seperti yang dikatakan di tajuk, New look but bot really new look ! oh?? haha nampak macam baru kan blog arrien sekarang *eh ye ke!? ~~"* but sebenarnya banyak lagi yang arrien tak tukar. Arrien still biarkan code-code yang sebelum nie. Bukannya apa, tukar skin nie pun sebab nak lepaskan gian.. haha lame rasanya tak tukar skin, tu yang tukar but hanya tukar yang main sahaja iaitu navigation & sidebar title & top button, yang lain semuanya same ;) Sekarang buzy sangat tu yang malas nak tukar semua, nie pun keje sekolah tak siapkan lagi coz edit blog nie. Isnin pulak ada test kimia,buku tak baca lagi. hye blog! kau punya pasal la aku tak siap kerja!! LOL ;D
Skin kali nie arrien buat tema natural coz semenjak dua nie arrien stress dengan sekolah and that why tergerak hati nak rdit skin tema natural konon nye untuk dapat menenangkan jiwa, ahak >< bagi yang baru jer tersampai ke blog arrien & terbaca post nie *eh ada ke yang nak lawat blog arrien?? k, abaikan >_>* and tak tahu skin arrien yang sebelum nie,meh sini arrien tunjuk :D
But nie bukan skin arrien sebelum yang sekarang nie, tapi hampir sama just berbeza pada header & sidebar title coz skin sebelum nie lupa nak printscreen, nasib baik gambar skin yang hampir sama ada :D hehe
Okelah anyway doakan arrien mudah belajar & jawab exam yea coz semenjak dua nie arrien rasa stress sangat. urm memang letih betul F5 nie. Anyway sampai sini dulu entry arrien,arrien nak pergi siapkan kerja tuisyen coz petang nie tuisyen, huhu ;D Wassalam ^_-

Please like this picture, {HERE} & [HERE} TQvm ^_^

7 ulasan:

Anis Amira berkata...

comelnyaaa . kaler biru :D

atiqahjaidin berkata...

My favo color >.< Nice !

sha wati berkata...

ahhh,,,ahax ^^ awa rsa dh jtuh cnta la ngn blog awak nie ...smua cita pasal INFINITE ,,,^^..

Yuuki berkata...

aah, very cool! my fav color o_o

Arrien::@man!:: berkata...

@Anis Amira ahah kan, biru memang comel :D anyway tq ^_^

Arrien::@man!:: berkata...

@sha wati owh, haha ye ke, huhu.. cite smua psl infinite sbb diaorg my fav artis :D awa jdi lah inspirit.. hehe XD

Arrien::@man!:: berkata...

@Yuuki & @atiqahjaidin tqvm.. ahah that my fav color too :D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani