Should I close my blog? ><" | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Should I close my blog? ><"


infinite, lee howon, and Showtime image
Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, habis sudah sem2 untuk Asasi pengurusan, just tinggal satu sem dan insyaallah lepastu arrien akan sambung Degree. But disebabkan ni jugaklah lama arrien tak update blog, busy je memanjang. Tak tahulah bila masa nak update blog, apa benda yang nak diupdatekannya. :( hehe Tetiba bila dah cuti ni, datang blog..melawat XD tengok macam dah usang sangat blog ni.. follower pun makin lama,macam makin berkurang je.. hehe..

Lagipun serius , macam takde masa langsung nak mengupdate blog. Haish..buntu.. macam mana eh boleh ada orang yang belajar but still active berblogging? share sikit tips :D

Nak tutup blog rasa serba salah pulak sebab kot-kot lah nanti ada orang yang selalu guna tutorial arrien, tetiba cari blog ni,dah takde.. (opss.. ada ke yang still guna tuto blog yang dah tak bernyawa nie XP) Tapi kalau tak tutup, terbiar tak berupdate pulak..haish..dilema-dilema..

gif, infinite, and kpop image
*My situation right now* XD


So kepada pembaca or yang terbaca entry ni, kalau ada yang sudi nak bagilah comment or bagi pendapat.. arrien terima,,:D kalaulah dah takde sesape bagi idea or cadangan, maybe arrien akan tutup blog ni, or maybe arrien akan tukar template jadi blog untuk tutorial semata-mata. hehe okelah sampau disini saja. Assalamualaikum and bye ^_-

gif, sweet, and infinite image



4 ulasan:

BELLA LEE berkata...

jgn la tutup biarkan aje mcm ni , please ? klau pasal follower berkurang tu , smua org ada mslh yg sma sebab pakcik google ada buat pembaharuan

cik karmila berkata...

akk pun sejak masuk degree jarang sangat bukak blog...tapi rasa sayang pulak nak stop...since awal akk buat blog akk baru kenal blogger aireen..so keep blogging kayy ^^

leya yeolly berkata...

tayah laa delete. saya kekadang selalu juga refer blog ni

Tomodachi berkata...

kalau tutup, susahlah orang nak guna tuto dari blog ni.hmm

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani