Sendayu Tinggi Whipped Creme untul dijual! | I N F I N I T E
" Infinite Lovelyz "

ABOUTENTRYASK.FMTUTOSKINARTWORKFOLLOW







Sendayu Tinggi Whipped Creme untul dijual!



Assalamualaikum :)

Hai apa khabar semua? ^_^ Arrien tengah cuti mid sem ni but seminggu je, ahad minggu depan dah kena balik..hurmmm.. hehe so btw arrien nak straight to the point je entry ni. hahaha. 

Ni arrien nak jual krim dari sendayu tinggi, yang pernah viral ada makcik ni nampak muda sebab anak dia mekapkan dia dan salah satu benda yang digunakan adalah krim dari sendayu tinggi ni. Whipped Creme Foundation. 😁😁

Sebab arrien nak jual:
Krim ni tak sesuai dengan kulit arrien. Kalau arrien pakai lama-lama cream ni akan timbul bijik-bijik dekat dahi dan pipi jadi merah-kemerahan. Arrien tak sure yang mana yg problem, sama ada cream ni yang tak sesuai dengan muka arrien atau muka arrien yg jenis sensetif dengan produk2 ni. Dan sebab lain adlah, arrien sayang nak buang cream ni sebab beli mahal dan masih banyak lagi.

Condition Cream ST ni:
Ada hampir separuh lagi cream ni sebab arrien pakai baru hampir 2bulan dan cream ni still ada banyak adalah sebab krim ni jenis tak perlu pakai banyak-banyak. sikit pun dia dah cover dah. dan struktur dia lembut dan moist. serius cakap, tak caya boleh tengok sendiri di ig sendayu tinggi. hehehe

Harga yang arrien jual
Harga asal RM42.40 dan arrien beli sendiri dekat watson, jadi arrien bagi harga RM27 sahaja termasuk postage. Sangat murah dan berbaloi. sebab anda dapat jimat hampir RM15. dan sangat berbaloi kalau anda beli sebab nak cuba dulu produk ni .

So kalau ada yang nak beli boleh terus whatsapp arrien dekat no. [0134794913] atau boleh contact arrien dekat media sosial arrien. 

Thank you so much semua. Kalau awak-awak yang baca berminat cepat-cepat whatsapp arrien ye, senang arrien nak post sebelum balik kolej 😗



3 ulasan:

Intan Saffyna berkata...

hi, saya datang singgah follow awak :)

galaksi viral berkata...

Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini.:)

Nour Adieb berkata...

sy pon takut nak try produk lain. skrg ni sy pakai clean & clear. alhamdulillah, kulit makin ok 😍😉

 
Copyright © .2011-2015.All Right Reserved by Arrien Amani