Sejuknya Malaysia! | I N F I N I T E

Sejuknya Malaysia!


tiger, animal, and snow image
Assalamuaaikum :)

Betul ke malaysia ni? OMG! sejuk nye. Ada yang tak rasa sejuk? ha, tak tahu.. hahaha XD 

Btw, sumpah sejuk harini since semalam. dengar kata seluruh Malaysia rasa sejuk, etul tak? Ada baca dekat twitter pagi tadi, ada yang suu drop sampai 21 degree celcius. Fuhh.. arrien ni dekat Taiping, perak pun 22 degree dan dah rasa sejuk macam kat oversea dah. 😂 Sampaikan malam semalam tidur bersweater+selimut+kipas memang tutup. Tak rasa panas langsung. Tengahari ni pulak suhu dah 27 degree but still sejuk, cuaca mendung tu yang buat still rasa sejuk. Air paip tak payah cakap lah. Nak mandi pukul 11 baru mandi sebab sejuk and even dah tengahari air still sejuk wei. hahaha wahhh tak payah pergi korea dah lepas ni. Malaysia pun dah sejuk.

And bila cakap pasal cuaca yang sejuk ni, teringat time form 5 kalau tak silap, Malaysia pernah jadi macam ni. Sampaikan kecoh satu Malaysia kata malaysia akan turun salji. Time tu macam-macam lah spekulatif yang keluar. Dunia nak kiamat lah. But memang betul pun kan. Ni tanda-tandanye lah kan :( Takut nye. Nauzubillah.

Anyway, esok ahad dan Isnin is coming. Dah nak habis cuti mid sem dan nak kena balik kolej. yes. not very happy. hahaha Alhamdulillah, dapat jugaklah update blog ni sikit time cuti seminggu ni. Arrien akan cuba update bila ada masa. Stay support this blog ye. thank you 💗

1 ulasan:

Raydah berkata...

sejuk sangat. i sleep wearing hoodie every single night

 
Copyright © .2011-2018. Freebies by Tutoies.All Right Reserved by Arrien Amani