HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

The Queen of this blog.


BLOGSKIN FANPAGE TWITTER ASK.FM TUMBLR
Biography ; Assalamualaikum, Arrien Amani ialah tuah blog ini. Itu bukan nama sebenar, hanya nama pena. Saya tidak menggunakan nama sebenar di dunia maya ini kerana atas sebab-sebab tertentu. Berumur 20 tahun pada 21 September 2017. Seorang yang pendiam tetapi akan bising apabila dalam kalangan orang yang kenal & rapat. Nampak sombong kerana tidak senyum & tidak suka memandang muka orang yang tidak kenal tetapi baik sebenarnya kalau anda kenal *ceh masuk bakul angkat sendiri ><* . Akan baik dengan orang yang baik dengan saya & akan jahat dengan orang yang jahat dengan saya. yohoo.. sebab? sila la search google tentang perangai orang yang lahir bulan september :p Blog ini mula ditubuhkan pada 2011 atas sebab suka-suka hee, tetapi sekarang cuba menyampaikan & mengongsikan sesuatu yang berfaedah melalui blog ini. Main blog ini ialah Tutorial & Tips.
Likes ;
Sayang Allah, Rasul, Ibu bapa & Keluarga. Bercita-cita untuk menjejak kaki ke kota suci Mekah & melawat Makam Rasulallah. Minat cerita korea, (Tidak semua, hanya yang betul-betul menarik sahaja yang akan saya tonton :D). Bukan peminat K-pop tegar tetapi peminat Infinite yang tegar. (eh?) huhu. Hanya meminati kumpulan Infinite & Lovelyz. Suka membaca novel, melayari internet ,suka buat kerja sendiri & memasak *walaupun kadang-kadang tak menjadi* XD.

Hates ;
Sangat benci orang yang pengotor & suka membuat semak. Benci orang yang mengambil hak orang lain. Dan membenci segala benda yang tidak elok. hehe


I'm fall in love with them :) my Last Romeo

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani