Smart free header from Luqman ^_^

by - 4:27 PTG



Assalamualaikum :D

Tumblr_mj4u5kkxom1qa0m06o2_500_large

Hahaha.. tengok gambar atas nie.. first arrien tengok gambar nie,terus gelak.. coz what?? bcoz aksi si kacak nie sebijik macam arrien kalau tengah boring dalam kelas..hehe BFF arrien selalu gelak bila arrien buat aksi macam nie dalam kelas.. but bukan nak tipu,tapi betul..dan juga bkan nak bangga but kenyataan.. hehe

Oke dah lari tajuk..huhu dah nampak header baru arrien?? yes!! good.. first thankz to Luqman for the header..memang smart..arrien suka sangat.. but arrien bertambah senyum lebar apabila>>


ada perkataan "Myungsoo heart was takken by arrien amani" haha,sumpah arrien tergelak+senyuman yang manis bila terbaca ayat tu.. tahu2 jer yang arrien nie minat gila2 ngan L oppa.. ngeh3.. arrien tahu korang mesty menyampah dengan ayat tu kan..haha what ever..
Dan header yang baru jugak bersempena come back infinite bulan mac nie.. ^_-

Tumblr_mj08wtgohg1qbd82bo2_r2_500_large

Dan bulan yang menggembirakan bagi semua inspirit coz bulan mac ialah 1000 day with infinite :D

Tumblr_mj39tmygsh1qheyhqo1_500_large

Lastly tak sabar bak tunggu bulan jun untuk ulangtahun ke-4 infinite..yeah,..

Tumblr_mj2q2qfkqh1r8t2i0o1_500_large

haha..oke bye,wassalam
*sorry coz entry kali nie penuh dengan gambar yang bergerak* hehe

You May Also Like

2 Comments