Yahoo..get a gift!! ^_^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Yahoo..get a gift!! ^_^


hye Assalamualaikum semua.... ha korang nmpak tjuk kat atas tu... yeahhh..ary tu sya dapat hadiah daripada parents sya,...wahh best... tq to my mom n my dad.. love ur..huhu...

jam tangan macam nie lah yg sya dpat dri parents sya..dye punya rekaan cool sngat..tapi yang nie wrna biru n hitm..yg sya punya wrna pink.. smart sngt...

smalam kwan sya nak tengak jam sya tu sbb dye kata comel sngat..huhu (bkan nak bangga jer,just share story..) lpas tu dye kata siapa bgi..sya kata lah parents sya bgi..lps tu kwan sya sorg lgi menyampuk dye kta ingt Ryeowook (SUJU) bg....



wahh..klau lah btol2 Ryeowook yg comel nie yang bgi... sah2 happy giler sya.. dah la artis korea plak tu... huhu.. cute...

hehehe.. oke lah..smpai sini jer lh sya mnulis yr... story nie just nak share ngan korang smua pembaca blog sya..huhu... (jngn kata sya nak berlgak plk tau,xbaik) kehkeh.. oke babai smua.. wassalam.. (^_^)

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani