I'm Comeback!!..? :D | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

I'm Comeback!!..? :D


Never leave me in a craft store
Assalamualaikum :)
After a long time.. haha alhamdulillah.. akhirnya dapat juga kembali ke blog nie :D Rindu sangat2..haha apa khabar semua?? alhamdulillah harap2 sihat-sihatn semuanya yea. 
sebenarnya tak tahu nak update apa since dah lama tak update blog ni, nie pun baru balik dari bercuti dengan kawan-kawan lepas spm. huhu rindunya diaorang *baru petang tadi balik bercuti bersama,haha* . Exam? Alhamdulillah lah.. but ada lah jugak rasa macam frust sebab KBAT!! TT__TT SPM candidates mesti sangat memahami. kamilah (batch 97) mangsa jabatan pelajaran LOL :D and now baru rasa nikmat enjoy 'sekejap' sebab dapat lah pergi bercuti dengan kawan-kawan. lepas ni tak tahu nak buat apa lagi, cadang nak kerja. maybe kerja secara on9 je.huhu but tak tahu nak kerja ap. Ada sesiapa perlukan dropship sekarang? meh PM arrien.. hee XD 
okelah, nak tulis panjang-panjang sekarang nie memang tak boleh. kena 'asah' bagi tajam dulu idea2 nak tulis dalam blog nie, sekarang nie memang tumpul gile,keke 
oke lah Selamat bercuti kepada semua :)
P/s: nak tengok gambar 'percutian' arrien dengan kekawan bolehla tengok di instagram arrien [@iena_inspirit97] haha cewah.. kelas kau jah XD

9 ulasan:

Adam Faiz berkata...

Welcome back sis ;) Same goes to my batch #99 PT3 this year soalan dia pun KBAT huhu mangsa KPM haha.

Kemas blog ni lagu pun nice. group lovelyz kan?

syaakiee berkata...

hai , tengok-tengok td ternampak perkataan KBAT . ya memang membunuh :) btw lawa blog+gmbr cuti . comel je

Arrien::@man!:: berkata...

@Adam Faiz haha tq faiz, :) yeah..kita memang mangsa KPM.. haha
tq.. yups lagu group lovelyz ^_^

Arrien::@man!:: berkata...

@syaakiee betul tu :D tq so much :D

Adilla Khairulrizal berkata...

welcome back unnie! lama tunggu unnie comeback xD haha nice blog lagu pun nice. lagu lovelyz ni tajuk ape ea?

Arrien::@man!:: berkata...

@Adilla Khairulrizal haha tq dear.. tjuk dye 'Good Night Like Yesterday' :)

aiman liyana samat berkata...

welcome back akak ^^

A SY berkata...

You are tagged!
http://blalalableh.blogspot.com/2014/12/giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

Please comment back!

Arrien::@man!:: berkata...

@aiman liyana samat tq dear ^^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani