Falah Abiyana Pilihan Terkini Wanita Muslimah. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Falah Abiyana Pilihan Terkini Wanita Muslimah.


Assalamualaikum :)

Sebut saja pasal fashion Muslimah zaman sekarang, mesti dalam fikiran wanita-wanita yang gemar berfashion ni sudah terbayang pelbagai jenama-jenama favorite masing-masing kan? :D Hari ini arrien nak kongsikan satu jenama yang menawarkan pelbagai jenis pakaian untuk wanita dan yang sangat sesuai untuk Muslimah yang gemar berfashion. 

Falah Abiyana, jenama terkini yang menggabungkan element modern tetapi sederhana yang pasti menjadi pilihan korang yang bergelar wanita. Jika korang tertanya-tanya pakaian apa yang harus anda 'rembat' dari Falah Abiyana Clothing? Meh sini arrien suggestkan :D

1) Long Skirts


Skirts Maxi labuh dari Falah Abiyana ini direka dengan penuh kesederhanaan dan mengguna warna pastel yang sangat sesuai untuk muslimah to show off our elegent side. Maxi skirts ini sesuai dipakaikan dengan blouse ataupun top yang dapat menyerlahkan diri korang. After this, bolehlah gantikan jeans & seluar korang kepada Maxi skirts ni jika ingin menghadiri majlis-majlis glomor :) Skirts ni juga sangat versalite dipakai untuk ke office , dinner, event yang formal ataupun pakai sebagai pakaian casual harian pun boleh dan lawa .

2) Cardigans

      

Ini ialah pakain yang wajib dimiliki oleh seorang wanita, its can change your image dari kelihatan simple ke classy effortlessly. Cardigans Falah Abiyana ni direka daripada light weight material dan sesuai sangat dipakai even dalam keadaan cuaca panas macam di Malaysia .Just overlay it on top of your t-shirt and pull the best smart casual OOTD. ^^

3) Flare pants.


This must be bored kan kalau asyik-asyik pakai seluar jeans ataupun seluar yang straight cut? hehe. Jom lah cuba seluar flare dari Falah Abiyana. Flare pants ni direka khas untuk memberi keselesaan kepada korang tidak kira dipakai ketika pagi ataupun malam. Dengan potogan seluar yang flowy ditambah dengan sentuhan sophisticate that can show off your feminine side kepada orang lain. This flare pants sesuai digayakan dengan semua jenis blouse dan baju untuk dipakaikan tidak kira kemana korang nak pergi dan yang penting menutup aurat :D

So tunggu apa lagi? jom semua serbu Zalora dan grab pakaian-pakaian hebat ni ^_-


Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani