Final Exam Just Around The Corner! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Final Exam Just Around The Corner!


vittochlitetill
Assalamualaikum :)

Apa khabar semua? sihat? Alhamdulillah arrien sihat. Maaf sesangat, arrien memang tak dapat nak jenguk blog ni selalu, sampaikan dah ternampak-nampak spiderweb dalam blog ni, hehe

Yang ni pun arrien curi-curi masa menaip padahal esok ada midterm Account!! sebab dia kononnye nak release tension lah sangat. haha sorry pada yang komen-komen, yang mengrequest-request.. arrien tak dapat nak balas komen-komen anda , harap memahami ye :D

And yeah, final exam arrien dah dekkat TT__TT just tinggal lagi 2 minggu je, lepas raya haji arrien final exam, tu yang makin sibuk. Dan rasanya tahun ni bakal memecah rekod, first time arrien tak beraya dan tak balik raya kot. wuarghhhh, memang betullah orang kata, dugaan ketika belajar.. sobs..sobs :'( Tak dapat bayang apa perasaan dipagi raya nanti kalau arrien tak jadi nak balik. hahaha 

Oke sampai sini sahaja entry arrien kali ini, nak tiap panjang-panjang karang alamatnya tak study lah, huhu sekali lagi mintak maaf sesangat kepada semua pembaca dan pengunjung blog arrien kerana lama dan jarang update :') 

Wish me good luck dan doakan semoga arrien berjaya yea, ^_^
Assalamualaikum :)

p/s: Follow lah arrien di Instagram kalau nak tahu update pasal arrien.. hahaha kbye.

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani