Lamanya tak Kunjung blog.."Page Blog" dah berubah? | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Lamanya tak Kunjung blog.."Page Blog" dah berubah?


Assalamualaikum :)

Hey, hey, hey degree sem 1 tahun satu dah habis! hahaha now cuti sem, but only 1 month -_-. oke terkejut juga bukak chrome dan search "blogger.com" then tengok,,,, "eh, lainnye" hahaha nampak sangat dah lama tak jenguk blog ni, blogger pun dah berubah.


Arrien tak tahu nak panggil atas tu apa, so dekat tajuk tulislah page blog, sebab mula-mula keluar macam cover kan XD But cantik juga, suka pulak tengok dia tukar-tukar :D

p/s: macam nak buat Giveaway, so kalau ada yang berminat nak join jadi sponsorship mohon PM page ye ^^


1 ulasan:

ANIS NABILAH berkata...

rindu !!! lamanya tak nampak ~

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani