Finally! Get to change my blog's looks! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Finally! Get to change my blog's looks!


home, interior, and white image

Assalamualaikum ^_^


Salam jumaat semua! Finally arrien tukar 'baju' blog arrien ni! yeay!. hahaha. Kalau ada yang singgah sini sebelum hari ni mesti tak boleh bukak kan blog arrien. Sebab arrien suka private dulu waktu edit and then dah siap baru bukak balik. hahaha So how? cantik tak? or putih sangat? ke tak nampak? haha Arrien rasa blog arrien ni macam rumah ditempat salji. Dah la ada effect snow dan putih kelabu pulak. hehe Tak tahu kenapa sekarang ni suka warna-warna lembut and ala-ala pastel. 😄

Dah lama rasanya tak tukar skin blog ni. Tak tahu bila last sekali tukar skin yang sebelum ni. And actually arrien dah tak berapa nak mahir edit blog. Kalau korang perasan skin kali ni sama je dengan skin sebelum ni. But arrien tukar color, buang border and tukar font je. And thank you so much kepada Wanaseoby sebab arrien dapat inspirasi untuk skin ni dari Blogskin wanaseoby - KIO -. Cantik blogskin tu so arrien adaptasikannya ke blog template arrien ni :)

So yang baru singgah sini, ni skin blog arrien yang sebelum ni and yang paling lama arrien guna, hehe.


Dan yang ini pulak adalah skin arrien yang baru! yeay! 😍



Ha siap ada besar punya nama arrien atas tu. hahaha so hope awak-awak semua new look blog arrien ni! ^_- kalau ada cadangan ke apa ke comment di bawah ye. But no hard work or i will delete and report you account okey ^_^

Bye selamat berhujung minggu esok! hehe

p/s: Duduk rumah cuti ni asyik mereput je, so nak pergi sambung Kdrama Radiant office. Best! hehe



5 ulasan:

Shafyqah Azry berkata...

cantiknyaaaaaaa guna template apani hehe

Anis Amira berkata...

This blog is cuteeee. Sedap je mata memandang. NICE <3 :D

Arrien::@man!:: berkata...

@Shafyqah Azry TQ ^^ Saya guna denim template.. but template ni dah takde dekat google..hehehe XD

Arrien::@man!:: berkata...

@Anis Amira Thank You ^^

ANIS NABILAH berkata...

cantiknya ^^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani