Follow & Support IG Shop Arrien ^_^ | I N F I N I T E

Follow & Support IG Shop Arrien ^_^


Assalamualaikum :)

Hai awak semua, apa khabar? Arrien as always Alhamdulillah sentiasa sihat hehe 😄 
Seperti biasa, kalau arrien update blog ni bermakna arrien tengah cuti lah tu. Sebab cuti je baru sempat nak bukak blog ni. Sekarang tengah cuti sem. 1 month je, bulan depan dah start sem baru. Nak masuk sem 6 dah. lepas tu tinggal 2 sem je lagi nak habis degree. Sekejap betul masa berlalu kan. Rupanya dah 4 tahun arrien dekat KUIS tu 😂

Btw tujuan arrien update post ini adalah untuk promote ig shop arrien. Awak-awak semua yang minat K-POP jemputlah follow ig shop arrien. Arrien jual barang-barang kpop unofficial & official. Kalau yang tak minat kpop tu jangan pula taknak follow ye, follow lah jugak ye sebab arrien ada jugak jual barang-barang yang bukan pasal kpop. Arrien ada jual barang-barang and baju, beg, topi and etc yang comel & cool! Ala-ala barang hipster gitu 😁

So, jom follow & support IG shop arrien 😉 Bukak instagram and scan je nametag dibawah ni 
Kalau tak boleh scan nametag tu, tekan je ni > INFINITY KSHOP .

Thank you awak-awak semua. Bagi tahulah kawan-kawan, sahabat handai yang lain untuk support and follow ye XD Anyway doakan business arrien sentiasa laku & dimurahkan rezeki ye. Sekarang ni susah betul nak cari pelanggan, Mudah-mudahan dengan adanya orang-orang yang support arrien dapat arrien dapatkan duit saku sendiri and bantu parents kurangkan duit belanja dari parents. Amin.

Okey, sampai disini dulu post kali ni, insyaallah seperti biasa kalau panjang umur dan arrien rajin, arrien akan update blog ni lagi hehehe BYE 💖

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2018. Freebies by Tutoies.All Right Reserved by Arrien Amani