Happy New Year 2019! | I N F I N I T E

Happy New Year 2019!

2019, new year, and balloons image
Assalamualaikum :)

Apa Khabar semua? Selamat tahun aru 2019! Yeay! Dah masuk tahun 2019 dah, time flies so fast and dah tua dah HUHU 😂  Anyway maaf baru harini (4/1/2019) baru nak post Happy New Year dekat blog. Actually waktu 1hb ada je dekat rumah tengah cuti midsem but mala betul nak bukak blog HAHAHA. 

Jadi apa azam anda untuk tahun 2019 ini? Azam tahun lepas tercapai tak? hehehe arrien ofc azam tahun lepas.... TAK TERCAPAI LOL. Tapi takpa la, tahun ni kita pasang lagi azam baru. Mana tahu kali ini azam tercapai? Kita tidak boleh berputus asa kan? 😜

Jadi azam Arrien untuk tahun 2019 adalah;

  1. Menjadi manusia yang lebih baik di dunia ini, menjadi hamba Allah yang lebih solehah & Menjadi anak yang terbaik untuk kedua ibu bapa.
  2. Get 4 flat dalam 2 sem berbaki dalam degree ini.
  3. Supaya practical hujung tahun 2019 ini dapat tempat practical yang baik and hope dapat survive dalam practical nanti.
  4. Nak jimat duit, tak nak dah makan makanan fast food and juga makanan-makanan yang mahal dan juga nak save more money in 2019.
  5. Dan juga supaya arrien dapat more customer at my ig shop (@infinity_kshop).
  6. Dan yang paling penting, semoga semua azam ini tercapai AMINN 😄

 Jadi apa pula azam anda semua? Tidak kira apa pun azam kita tahun 2019, mudah-mudahan azam kita semua tercapai pada tahun ini, Aminn 😍

Sebelum berakhir post ini, arrien nak tanya pendapat-pendapat yang baca post ini, (Kalau ada yang baca lah, tak tahu ada orang baca lagi ke tak post dekat blog ni hehehe ) handphone apa yang okey dah berbaloi beli pada awal tahun 2019 ni? Arrien ingat nak tukar phone but masih tak tahu phone apa yang patut arrien beli. Jadi if ada yang baca, drop your suggestion phone apa yang okey dari segi STORAGE, BATTERY, CAMERA, PERFORMANCE & semestinya dengan HARGA yang berbaloi. Target arrien phone yang bawah RM1k sahaja tetapi best. Jadi bagi cadangan ye pone apa yang best 😉

Akhir sekali, Selamat Tahun Baru 2019 semua! 💝

p/s: Happy Birthday to my boy, Bong Jaehyun of Golden child. Today is his 20th birthday hehehe 😍😋😜

3 ulasan:

Miss Asyikin berkata...

Selamat tahun baru. Semoga segala azam awak tahun ini tercapai dengan jayanya :D

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Happy new year

Miya Amira berkata...

Selamat tahun baru arrien. Semoga azam semua ter capai.

Miya xde la survey sangat pasal fon ni sebab takde niat nak beli lagi. Kalau Honor 8X or Xiomi Redmi Note 5 pom ok gak.

 
Copyright © .2011-2018. Freebies by Tutoies.All Right Reserved by Arrien Amani