Happy INFINITE 4th Innaversary ! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Happy INFINITE 4th Innaversary !


Assalamualaikum :D

First in all, sorry for the 'buruk' poster bcoz my talent was lost after a long period not 'polish' -_-"
Yeah!! today is Infinite 4th anniversary :) So proud to be INSPIRIT ^_^ I'm so happy today, tidak percaya baha ia sudah 4 tahun Infinite debut! and #4YearsWithInfinite trend no.1 in Malaysia trend yesterday & today :D
This is the second year i'm celebrate their anniversary in 2 years I being INSPIRIT. Tahun lepas rasanya ada celebrate but lupa LOL but rasanya memang macam ada raikan tahun lepas. haha maybe time tu busy so tak raikan semeriah ni kowt :P
Jom arrien cerita serba sedikit macam mana arrien boleh 'jatuh cinta' dekat 7 budak lelaki nie XD *walaupun rasanya dah banyak kali cerita* ahak!
Untitled
Start fall in love with them around years 2012 denagn MV nothing over diaorang. But ketika itu arrien masih lagi fandom coz sebelum diaorang arrien telah minat B1A4, Boysfriend, U-kiss, and diaorang. But start minat diaorang, group-gruop tu semuanya telah hilang dari my mind. haha only them i like but belum sayang mereka lagi hanya suka time tu. And start lah tengok perform2 diaorang and show-show diaorang. Nampaknya bertambah minat diaorang. haha Kemudian masuk era Man In love and I'm fall in love with them. Tada!! haha. Maka mulalah arrien menjadi hardie Inspirit. Start buying their stuff, start vote them in music shart and so on. But exo telah muncul dalam hidup arrien pada wolf and menyebabkan 'cinta' arrien terpaksa bahagi dua. But menjadi fan exo tak lama. Arrien start kurang minat diaorang hujung tahun lepas kerana sikap peminat exo tu sendiri and now i'm not exostan anymore. p/s: miean exo fan :) dan sekarang nie, arrien ialah Inspirit sepenuh masa LOL
and now, i'm only stan this group and forever will stan them until i'm naver being a k-popper anymore (?) haha *hope you know what i mean :)*
(100+) infinite | Tumblr
Dan semalam, semua member mengupdate twitter mereka kecuali SungYeol. dan L & dongwoo tidak akan mengupdate twitter diaorang kerana diaorang maybe terlupa password LOL haha
Embedded image permalink
Tepat pukul 12 KST time, member yang pertama update ialah hoya yang hanya update satu baris ayat dengan 'macho' nya, kononnya lah. haha kemuadia woohyun yang maybe terlebih emotional malam tu,haha dah la update 2 tweet and dua2 ayat macam 'poyos' gitu. Kemudia3x!! Leader Gyu!!! dia buat kejutan kepada inspirit chingu dia dengan mengupdate gambar zaman kanak2 nya. HAHA comel tak tipu.
Embedded image permalink
haha, suka ..suka..suka..sangat gambar nie! comel kowt. :D
Embedded image permalink
Jelez dengan kakak gyu, nak cubit pipi tembam tu jugak XD
Embedded image permalink
Selamanya tidak berubah. haha sebijik dengan muka dia yang sekarang nie bila dia terkejut LOL
Embedded image permalink
and tweet dia yang last untuk malam semalam. haha so cute chubby baby :D
dan last sekali member yang tweet semalam, maknae sungjong dengan gambarnya yang 'manly' tu. kekeke
haha i'm so happy last night. 
haha, oke that all, i need to stop now bcoz need to go to tuition :D To Infinite oppa, Congratulations for 4th anniversary ^_^ I love you all forever :) because you're my INFINITE :')
Untitled | via Tumblr

p/s : update [INFINITE 4th anniversary selfcamera for Inspirit all around the world]



Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani