Alhamdulillah, Lulus sudah test komputer. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Alhamdulillah, Lulus sudah test komputer.


☪goutte de la lune☪ | via Tumblr
Assalamualaikum :)
Pukul 2 petang tadi pergi test komputer dekat MyEG. Baru ambik hari nie pun sebab kalau tidak ambik sabtu baru nie but entah silap apa my egent kata tak daftar lagi! -_-" fuh, so ambik hari nie coz taknak lambat-lambat takut nanti tak sempat nak habis dah sambung belajar pulak. Susah kan? Jadi tadi pergilah test komputer tu. 
Agak takut & berdebarlah jugak, ala-ala rasa macam nak masuk dewan time SPM dulu! haha overkan? but serius, berdebar kalah time jawab SPM. Fuhhhh.. mula-mula jawab part ujian 'buta warna' gagal, dapat 7/8.. tak tahu yang mana salah..haha kita tak rabun warna oke but maybe arrien ada silau,plus pulak gabra , plus lagi komputer yang diguna tu komputer dolu-dolu warna dye ala-ala dah nak semput so sebab tu ada sleng satu (Aikk, dah gagal,komputer pulak penyebabnye?) haha but betul apa arrien kata nie...kowt..hahaha
Cuba kali kedua pulak, alhamdulillah.. 8/8.. then sampailah habis yang 50 soalan tu.. sebelum hantar semua jawapan tu, berkumit-kumit mulut berdoa mintak-mintak lulus. Kemudian tekan hantar. Tengok markah but tak nampak dah sebab ala-ala pening lalat time tu sebab nervous. But nampak lah perkataan LULUS tu. terus ucap Alhamdulillah. selesai lagi satu masalah.haha kan arrien kata , kalah waktu jawab SPM aritu..haha
Nak start belajar bawak pulak tak tahu lagi. Anyway tq to all supported yang bagi tahu arrien cara-cara nak ambik lesen kereta pada entry arrien sebelum-sebelum nie. TQ so much sis-sis semua. Sayang u alls ^_-
Nanty doakan arrien mudah berlajar bawak kereta and lulus JPJ pulak yea.
Wassalam :)

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani