Takde idea nak edit blog :( | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Takde idea nak edit blog :(


Not found. | via Tumblr
Assalamualaikum :)
Agak-agak dah berapa lama ek arrien tak tukar skin dari skin yang sebelum nie? kepada yang baru menjejak ke blog arrien nie, sorry yea kalau korang tak pernah tengok skin blog arrien sebelum skin yang sekarang nie. Bukan apa terlupa nak printscreen sebelum tukar ke skin nie. HUHU..
So here arrien print screen siap2 skin untuk kali nie, bagi dikenang pada masa hadapan(?) cewahh.. haha but just print screen atas sekali and bawah sekali je boleh sebab google chrome tak sokong aplikasi untuk printscreen penuh blog.. hrumm.. >_>
Skin nie pernah guna time bulan puasa+raya dan beberapa bulan selepasnya, eceh..haha sebab dye dah takde idea nak edit blog yang macam mana. Lama sangat tinggal bidang2 edit-edit nie time SPM hari tu, terus kebuntuaan idea. Cer bagi idea sikit. haha 
Just tukar header and sidebar baru. Yang lain sama je dengan skin ni yang lama punya. Dah memang takde idea =___="

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani