Done Posting Winner Prize ^_^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Done Posting Winner Prize ^_^


<3
[ Do u want to know something? that is Heart symbol actually XD ]
Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, petang tadi sudah selesai post hadiah para pemenang GA arrien. Nak tunjuk gambar hadiah yang dah siap dipacking semalam,lupa nak ambik gambar pula, haha takpe lah asalkan dah selamat dipost kan. Sorry kalau lambat post sebab arrien kena tunggu semua pemenang bagi detail baru boleh post, kalau nak post satu-satu jenuh la pulak kan :D So arrien harap semua hadiah itu selamat sampai kepada pemenangnya. Sorry kepada pemenang kerana ia mungkin mengambil masa seminggu untuk hadiah sampai kepada anda sebab arrien guna post biasa sahaja, bajet takde. TT__TT and mudah-mudahan semua hadiah dapat sampai dengan selamat sebab sekarang arrien risau takut tak sampai sebab guna post biasa.. huhuhu.. mudah-mudahan sampailah ye, amin. Kalau pemenang ada baca entry ni, bila hadiah dah sampai inform arrien ye. Oke TQ so much again kepada yang telah menjayakan GA arrien dan taniah again kepada semua pemenang ^_^

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani