Tarikh Giveaway Dilanjutkan! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Tarikh Giveaway Dilanjutkan!


Assalamualaikum :)
Mintak maaf semua sebab agak lama tak update. Internet di rumah ni baru ada selepas rosak hampir 2 minggu. Sebelum ni rosak dah then rosak lagi, bukan moderm yang rosak but line yang takde. Satu kampung takde. Baru semalam oke balik. Mungkin sebab hujan or maybe sebab TM juga? krik2.. XD

And one more time, sorry again. Tarikh tamat GA arrien terpaksa ditundakan kepada 16/5/2015 kerana internet baru elok semalam dan tidak sempat untuk blogwalking semua perserta dan juga esok & ahad arrien takde dekat rumah. Jadi memang tidak boleh nak umumkan pemenang. Jadi terpaksa tundakan ke minggu hadapan. Insyaallah minggu depan arrien akan blogwalking ke blog semua peserta dan selepas tamat GA arrien akan umumkan pemenang secepat yang boleh, insyaallah kalau takde aral melintang ^_^

Jadi kepada yang masih belum join, anda ada masa lagi untunk join. hehe [Click sini untuk Join] . Kepada yang dah join , terima kasih banyak-banyak dan sila-silalah blogwalking peserta lain yea ^_- Kepada peserta yang belum penuhi syarat-syarat yang ditetapkan, sila penuhinye ye. Sila Jujur ye :)
oke, sorry again atas masalah yang dihadapi dan Good luck semua ^_^

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani