Lama tak buka Ask.fm :'D | I N F I N I T E

Lama tak buka Ask.fm :'D


Assalamualaikum :)

Sebelum ni , masa jarang update blog, ask.fm pun senyap je.. lepas dah 'aktif' balik (erkk, aktif ke? haha ) adalah yang menanya.. But disebabkan agak 'aktif' untuk bukak laptop dan blog, maka tak terjawablah pertanyaan didalam ask.fm tu. Sorry ye :D Lepas ni kalau sapa ada pertanyaan and nak fast reply, terus tanya di fanpage arrien ye, senang sikit. Huhu.. XD


But boleh je lagi tanya arrien di ask.fm just kalau arrien terbalas lambat tu sorry ye, yuhuu.. ^_- Yang request tuto nanti arrien cuba buat ye, sekarang agak sebuk sebab tengah buat persiapan untuk sambung belajar. Cerita pasal sambung belajar nanti arrien tulis dekat entry lain. Wassalam ^_^


Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2018. Freebies by Tutoies.All Right Reserved by Arrien Amani