Bulan yang sibuk! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Bulan yang sibuk!


WINGS FOR LIBERTY | via Tumblr
Assalamualaikum :)
Ingatkan bulan ni boleh la melawat blog selalu sebab buat Giveaway, but tetiba jadi sebuk pulak sebab? bulan ni direct belajar kereta. Ha bulan 12 tahun lepas arrien ada update entry pasal arrien ambik lesen kereta kan? mesti korang pelik kan bila arrien cakap bulan ni baru arrien belajar yang 10 jam tu. But biasalah, you know what i mean? Syarikat orang melayu & agent melayu. Fahamkan maksud tersirat disitu? huh malas nak cerita so faham-fahamlah ye. hehe

Tadi pukul 12 pun baru saja habis jam yang ke-4. Ada 6 jam lagi. Jumaat nie,sabtu & rabu minggu depan. So memang cukup-cukup bulan ni. Haha JPJ , tak tahu bila. XD Tapi yang paling sibuk ialah minggu ni sebab, bukan setakat belajar kereta, dengan Hari Anugerah dekat sekolah lagi, hari kantin lagi, memang tak dapat pergilah hari anugerah sebab dia jumaat ni petang sama masa dengan belajar kereta. Sabtu pagi pulak ada sambungan hari anugerah (sebab ia hari anugerah untuk dua tahun jadi ramai pelajar yang menerima) dan juga tak dapat pergi, belajar kereta lagi. Petang tu hari kantin insyaallah baru boleh pergi.. huhu kesian kan. Dah la rindu dengan sekolah ni. Haha

So sorry sangat-sangat sebab tak dapat update & tak dapat nak promote and blogwalking peserta GA arrien tu. Hope, sesiapa yang baru sampai keblog ni, dipersilakanlah join GA arrien ye. Meriahkan lagi. huhu and sesiapa yang duduk dekat Taiping or Changkat Jering dan tahu sekolah SABK Maahad Tarbiah Al-Islamiah, jemputlah ke Konsert In-team & Hari kantin sekolah arrien ye. :D




(sorry gambar ni tak berapa jelas sebab arrien ambil dekat Wassapp je) hehe

Wassalam ^_^

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani