Kena Reset Password Cbox. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Kena Reset Password Cbox.


Haha! They're so cute!
Assalamualaikum :)

Ada sesiapa yang tanya soalan or apa-apa sahaja di cbox tapi arrien tak balas-balas? Angkat tangan! hehe Sorry ye sebab arrien TERLUPA password cbox tu! haha >< di sebabkan dah lama tak buka cbox, arrien tetiba jadi lupa password. Selalu ingat je.. haha lumrah manusia kan & mungkin juga sebab arrien ada banyak sangat account kat laman sosial ni? haha jenuh cuba macam-macam but semua tak betul. Last sekali sebab dah fedup, reset terus password!


Haha see, maknenye selama ni dah banyak kali arrien lupa password maybe? sebab tengoklah dah berape banyak cbox yang arrien guna email ni. Jadi kali ni je reset. Tak nak dah buat cbox baru.. or maybe cbox tu kalau dah lama tak bukak di jadi tak boleh bukak langsung? haha entahlah, anyway allahdulillah, dah boleh pun bukak cbox. but sorry ye kalau ada yang menyanya sebelum-sebelum ni, arrien tak dapat nak baca yang lepas-lepas sebab sekarang buzy dengan persiapan masuk kolej ;D


Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani