Kolej Universiti Islam Antarabngsa Selangor. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Kolej Universiti Islam Antarabngsa Selangor.


Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, finally dapat juga update pasal sambung belajar arrien :D sehari saja tinggal sebelum ke KUIS. Yes, arrien akan sambung belajar ke KUIS! ^_^ Kolej Islam Antarabangsa Selangor. Esok petang dah nak pergi Bangi sebab pagi Rabu pendaftaran. Ohmy.. tetiba rasa sekejap pulak cuti selama 7 bulan menganggur ni, LOL XD Sebelum ni selalu merungut bosanlah, apalah sekarang bila dah tinggal sehari je lagi sebelum daftar masuk Kuis dah tetiba rasa sekejap Haha.

Fact, arrien tak pernah tinggal di asrama, setakat pergi kem yang sebulan tu pernah la. So rasa berdebar-debar pula. tambah-tambah sekarang bulan puasa dan kena puasa kat sana, dah la tidak pernah berpuasa di asrama. Ya allah mohon dipermudahkan segala urusan.. huhu :'D


Dan alhamdulillah barang semua telah 95% siap. Tinggal sikit je lagi. Arrien tak pernah duduk asrama so tak tahu berapa banyak barang yang nak kena bawak, so tengok gambar tu ..tak nampak over sangat kan? haha XD
okelah, insyaallah nanti bila dah ada dekat sama arrien update entry lain pulak. Doakan segala urusan pendaftaran dan kemasukan arrien ke KUIS berjalan dengan lancar ye ^_-


2 ulasan:

Mia :) berkata...

Waaaa adik saya pun study dkt KUIS ehehe.
Congrats dah nak sambung studyyyy! Goodluck & oldebest tau :D

Arrien::@man!:: berkata...

@Mia :) oh yeke? haha oke insyaallah dan TQ ^_-

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani