Tutorial : Letak ucapan Sebelum comment.

by - 1:13 PTG




Tumblr_l6l3t9e0ww1qzjrnco1_500_large

Assalamualaikum :)

Hari nie arrien nak buat tuto mengenai letak ucapan sebelum comment,ha korang paham tak ucapan sebelum comment tu?? ha kalau tak paham,cer korang click post a commet kat blog arrien nie.. ada ayat kan,like this>>


Ha dah nampak?? nak buat macam tu bagi yang masih tak tahu.. jom follow this tuto.. arrien pon first2 tak tahu,pastu pakai tibai jer,tengok-tengok jadi.. so ikowt tuto nie yea :)

1. Dashboard > Setting.

2. click Post And Comment.

3. Scroll bawah sikit and ada perkataan Comment From Message.Tulis ayat korang di dalam kotak yang kosong tu di sebelam perkataan Comment From Message  ..tak faham?? rujuk gambar bawah nie->


4. Save! Done!!

Cer korang tengok ditempat comment korang,ada kan ayat yang korang tulis tu..;)
Kalau dah menjadi,sudi2lah comment sini yea :D

Wassalam ^_^


You May Also Like

6 Comments