Attention! to the organizers of the GA and sponser. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Attention! to the organizers of the GA and sponser.


Chanyeol :3 so cute=>>>>>>>
Assalamualaikum :)

Tadi bukak ask box and ada satu ask, and the bila tekan keluar soalan like this :


Attention,siapa yang hantar nie yea?? Kalau ada sesiapa yang hantar nie,terbaca entry nie,plez tolong bagi tahu GA or segmen apa yang arrien menang. Coz kalau nak kata GA yang baru jer tamat semalam or kelmarin,arrien ada menang 2 jer.. satu dari GA kak FD and satu lagi dari GA for k-popper. And kedua-duanye arrien telah tuntut. Kalau nak kata Ga yang arrien join like GA by Mrs,Narbana and Anis forever alone,arrien tak menang.. GA2 lain semuanye arrien baru join. Memang lah ada satu GA yang arrien menang and tak perasan yg dye umumkan pemenang and tadi check2 balik GA yang arrien join ada satu,tapi yang tu dah lama,hujung bulan tujuh. But yang nie dye baru hantar hari nie. So please inform me oke,maybe ada yang arrien tak perasan.

So nie nak bg cadangan sikit yea, kepada penganjur2 yang menganjurkan GA..bila keputusan pemenang dah keluar,please informkan kepada peserta yang berjaya tu yea,nanty takdelah pemenang tu taktahu. Jangan update di blog or FB jer but bagi tahu dekat pemenang tu,coz tak semua orang selalu on9 fb and blog right?? hehe, but jangan marah yea.. nie just cadangan arrien ^_^

2 ulasan:

Arina Azman berkata...

aireen dah tuntut ke hadiah ga arina?

Arrien ::@man!:: berkata...

@Arina Azman yup dah,yg FB nor sabrina tu :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani