Review Blog Pemenang GIVEAWAY REKAAN SENDIRI BY EYMASU. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Review Blog Pemenang GIVEAWAY REKAAN SENDIRI BY EYMASU.


Cute tao
Assalamualaikum :)

Hari tu arrien ada jadi sponser untuk GA rekaan sendiri by Eymasu. So semalam pemenang telah diumumkan,so hari nie arrien nak review 2blog yang telah bertuah tu.^_^ Taniah!! :)

#1. Blog Cik Wan.

Click gambar untuk ke blog.

Blog ini kepunyaan Wan nur adilah, menggunakan tema warna soft pink. Sangat kemas and tak serabut.Gadget pun tak banyak, senanglah nak loding.. cepat jer :D Senang cerita perfect lah,hehe btw teruskan berblogging and supaya berjaya dalam dunia blogger nie :D

#2. Blog Mrs.Bullat.

Click gambar untuk ke blog.

Blog yang simple,dengan tema warna purple. Soft purple + Purple terang, cantik, but nie hanya pendapat arrien yea,jangan marah XD kalau boleh follower gadget letak dibahagian sidebar and rasanye akan lebih kemas kalau menggunakan 2layer jer. kalau guna 3layer nampak macam banyak sangat gadget,walaupun sebenarnye tak.. hehe sorry yea,just my pendapat. Hope awak tak marah :D btw still a nice blog :)


 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani