#Throwback: First time cash out 8 Share! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

#Throwback: First time cash out 8 Share!


Tumblr
Assalamualaikum :)
Sorry you all, arrien agak sibuk kebelakangan nie, so susah sikit nak update.Huhu.. nak tahu arrien sibuk pasal apa? sibuk pasal nak 'khado' balik baca 'kitab' tebal! haha tak faham? buat2lah faham yea ^_-
Oke takpayah cakap panjang2, so sekarang terus je arrien cerita apa yang arrien nak cerita. :) Sebelum nie arrien ada update pasal cash out arrien dekat fan page arrien. So sape yang pernah nampak post tu tahu lah apa yang arrien nak cerita,sorry kalau baru share benda nie kat blog coz waktu arrien cash out time tu buzy with exam..so sekarang baru sempat ^_-. Hari tu arrien cash out 8 share selepas berjaya earning RM50+. Wah, baguskan 8 share nie. nie pun dah lama arrien tak bukak, then tadi bukak2 tengok2 dah naik RM20+. Mungkin nampak sikit but bagi arrien okelah sebagai duit poket dari takde langsungkan? huhu arrien pun dah lama jarang share iklan2 dye, so duit pun jarang-jarang masuk lah kan? betul tak? haha so korang yang memang rajin menghadap internet, arrien syorkan korang daftar 8share nie. So boleh tambahkan duit poket korang tu. Dari duduk depan laptop, apa pun takde kan? haha
Nak bukti? nie dye bukti arrien dah pernah cash out.
So adakah anda percayakan cakap arrien sekarang nie? huhu kalau tak percaya juga boleh lah search dekat pakcik google tu blog2 yang dah lama guna 8 share! semuanya hebat2 belaka earning diaorang sebab rajin. haha kalau buzy macam arrien nie? haha gelak je lah yang mampu XD
So sape yang nak senang-senang dapat duit, boleh lah daftar sekarang! cara nak daftar? Lihat SINI. Nak tahu cara share iklan2 8share nie, lihat SINI pula. oke that all je kowt yang arrien nak share! nanty arrien update lagi yea! owh sebelum tu, sorry sangat2 pada yang request tutorial, sorry arrien tak sempat nak bukak laptop and nak buat tuto tu, insyaallah arrien akan cuba. Maaf yea awak2 sekalian..kejap lagi kita update sebab apa kita sibuk sikit sejak kebelakangan nie . oke btw good luck bagi yang nak daftar 8 share! XOXO ;D


4 ulasan:

Aini Shakinah berkata...

wah bestnyaaa! Aini pun tak pernah cashout dengan berapa rm je ada dlm acc tu sigh

Arrien::@man!:: berkata...

@Aini ShakinahAlhamdulillah, ada rezeki sikit. takpe, rajin berusaha, banyaklah hasilnya. jangan putus asa yea ^_^

Nur Iffah Aziz berkata...

Waaaa bestnya. Nak buat jugak arrien ^^ Hehehee boleh tolong ajar iffah tak? Hehe

Arrien::@man!:: berkata...

@Nur Iffah Aziz memang best iffah..hehe boleh je.. iffah rujuk je tuto nie yea :) http://arrienlove.blogspot.com/2013/12/apa-itu-8share.html

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani