TOGETHER :') | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

TOGETHER :')


7 men. 7 colours. 7 bows.
Assalamualaikum :)
Let's me cry first :') sobs2.. i'm sorry but this entry is about my most fav group ever. and yesterday at 00:00 a.m (kts), their company,woollim realease "Infinite GROW(OST) MV". What make me wanna cry?? bcoz their song and they are!! Pukul 10 malam semalam sementara tunggu MV nie keluar, tengok cite My lovely Girl dulu.. dah lah tengok ep yang sedih.. L frust, Dal bong mati.. oh no!!.. TT__TT tak sempat habis.. dah tinggal 2 minit b4 11:00 p.m a.k.a 00:00 a.m (kts)!! berhentikan cite tu and bukak twitter. Oh no! semua inspirit dah bersedia kat dalam tu, but semuanya dah bersedia nak menangis. huhu :') Tepat pukul 12 (kts) ha.. mulalah semua emotional. sedih. hanya inspirit yang tahu.Mana tak sedihnya, lagu slow.. berdayu-dayu.. video dyeorang menangis.Lepastu tahu pulak maksud lagu tu. huh... habis air mata aku ><

That why lah.. arrien suka  group nie sampai sekarang. Diaorang the best! Even banyak group baru.. but for me.. yang 'dulu' lagi best. lagi original punya.haha Hanya inspirit yang tahu macam mana hardworking nye diaorang.Macam mana diaorang sayangkan fan diaorang. Maybe yang bukan ispirit yang baca nie mungkin akan kata,*katakanlah XD* 'alah,dah minat memang kata macam tu' . Korang sebenarnya salah. Kalau yang dah follow blog arrien since dulu, mesti tahu berapa banyak dah kumpulan yang arrien minat. Check lah entry arrien yang dulu2, rasanya ada lagi pasal group yang arrien minat dulu2. But not, start je tahun 2014. Only infinite in my heart. haha cewah. sebab apa only them? haha so many reason. nak tahu? watch their MV. Match their reality show, their fan cam. and all their concert. u will found it. :D oke abaikan apa yang arrien cakap diatas.. haha rasanya dah tersasar dari tajuk asal. Sebenarnya nak cite pasal MV Grow (OST) diaorang je. huhu

Together, lagu yang dicompose oleh member infinite, Nam Woo hyun and lyric by Infinite member. Lagu ini dibuat ketika World tour mereka, sebagai tanda persahabatan, Grow pulak ialah Infinite’s Real Youth Life Movie, yang memaparkan kisah sebenar kehidupan diaorang. Hanya ada di pawagam Korea dan akan dikeluarkan di Jepun, sobs T_T tak tahu bila boleh dapat tengok :( Sangat sedih lagu nie apabila korang tahu macam jalan hidup diaorang dan tahu makna lagu nie. So dijemput tengok MV nie dan disertakan lirik lagu nie dibawah :')
[LYRICS] Together (함께)

In the place we’ll reach some day,
With our steady hearts we
Dream of the day we’ll look at each other and smile
And stare only at one goal
My tears fall when I think of you
Because I’m thankful for you always protecting my side
My heart beats when I stare at you
Because I see the light that shines my path

An important person, the person who is my everything
Nothing in the world can replace you
Even my name holds life only when you call it
You filled my useless heart with light

I smile when I think about you
Because you’re as warm as an afternoon sunlight
I’m filled up inside whenever I stare at you
Because I see you who will always be on my side

The person who’s been with me, the person who will continue together with me
I don’t want to lose you even until the end of the world
You have to be there for me to continue dreaming
Because the world I imagine begins with you

Do you see my heart?
Can you hear my heart?
Will you be with me forever?
My heart is yours, my dream is yours
In the same place together forever

An important person, the person who is my everything
Nothing in the world can replace you
Even my name holds life only when you call it
You filled my useless heart with light

The person who’s been with me, the person who will continue together with me
I don’t want to lose you even until the end of the world
You have to be there for me to continue dreaming
Because the world I imagine begins with you
The person who’s been with me, the person who will continue together with me
I don’t want to lose you even until the end of the world
You have to be there for me to continue dreaming
Because the world I imagine…
and what make me really wanna cry? this ,
 
So hurt when see him cry. TT__TT
oke just that all, have no idea anymore.. so emotional right now ;'D
bye, :)
-Pearl metal gold ocean- Proud to be Inspirit :)

9 ulasan:

Adilla Cany berkata...

even saya bru mint infinite pun lagu ni sedih btul . tsk tsk. walaupun sya tak hbis research lgi smua video dorang. hmm

NURAIN LIYANA:) berkata...

yea , infinite la punca saya berjinak-jinak dengan internet bagai ni xD I fall in luv with them time mereka debut and at the same time kakak ajak tengok mubank for the firsttime . haha . group-group baru memang nampak lebih hot tapi tak pernah sama dengan ahli infinite wuu :3 they're just too special :D haha. btw, bias sis siapa ? :3

Meura Fiznie Airah berkata...

Yeahh kita sama . Walaupon dah banyak group baru yang keluar tapi hati tetap dekat NFINITE . FOREVER INSPIRIT gituuu ! ! Hari tu time tengok MAMA pon mata asyik fokus dekat INFINITE jea :) heheheh

Tak tangok lagi MV ni tapi baca lirik pon , ahhh sedihhh :( baca entry ni pon mata dah berkaca-kaca dahhh tapi hold hold tanak nanges . heehheh

Arrien::@man!:: berkata...

@Adilla Cany kan? mmg sedih :'( ky xpe.. slow2.. tngk smua vid dyeorg.. msty awak akan mnt dkt dyeorg :')

Arrien::@man!:: berkata...

@NURAIN LIYANA:) wah bruntungnye dpt kenal dyeorg since debut. me? dah 2 thun dyeorg debut..bru knal.. T_T bias sis L :)

Arrien::@man!:: berkata...

@Meura Fiznie Airah btul tu, sye pun tngk MAMA hri tu bila ad INFINITE je.. huhu..
mmg sdh.. mula2 dngr lgu.. wlaupun xfhm.. but xthu knapa..rse sedih sngt.. n lps tu tngk pulk dye punya lirik.. huh.. meleleh trus :'D

nur ain berkata...

omg i can feel you omg hahaha. meremang bulu roma XD elak nangis je.. even xselalu fangirl infinite, tp saya still inspirit, minat sungkyu and sungyeol :'o

Zulfa Nur Maisaroh berkata...

sorry, i have a question. Grow just in korea?

Arrien::@man!:: berkata...

@Zulfa Nur Maisaroh it's oke.. :) yes ^^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani