Apabila orang tak tahan pedas makan nasi lemak!. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Apabila orang tak tahan pedas makan nasi lemak!.


Assalamualaikum :)
Morning u all, dah sarapan? haha sapa sini sarapan nasi lemak? fuhh sedap kowt. Alhamdulillah dah kenyang arrien disini ^_- meh nak tanya sikit, sapa sini tak makan pedah ? ada tak korang bila makan nasi lemak yang dibungkus, makan macam nie :
(sambal diasingkan dari nasi lemak)
Haha ,ha ada tak? baik mengaku? keke tahu sapa makan macam tu? .......... tada, arrien lah.. hahaha. Actually saja tulis entry nie coz nak tahu jugak, ada ke yang tak makan pedas makan nasi lemak macam arrien tu, sambal asingkan dari nasi lemak and makan nasinya aje.,tengah curious nie! XD
I'm also dont know why,but i'm really hate spicy food even makanan tu bagi orang lain takdelah pedas mana but lidah nie degil betul untuk taknak makan pedas. Yang peliknya,kalau maggi kari yang pedas 3kali ganda tu mampu pulak telah walaupun time tu diri dah macam disirami air hujan. haha setakat nie hanya boleh makan pedas-pedas ialah maggi & laksa. Selain tu, ada juga makannya macam sambal belacan? haha tapi kena sediakan 1 botol besar air masak sejuk ye awak. ^_^
wassalam ..

p/s: takde keje and idea sungguh aku tiap entry nie, harap dimaafkan -_-"

2 ulasan:

adk dayah berkata...

kalau akk ok jer dgn pedas2 ni tapi kalau kwn akk mcm arien la..bila mkn nsi lemak jer smbal dia asingkan..tukang tuk hbiskan sambal tu akk la..hehehe

Arrien::@man!:: berkata...

@adk dayah haha, tulah.. sya mmg xtahan pedas.. haha saya pulak mesti mengoferkan sambal2 tu ke cousin2 yang suka mkn peds or kawan2..mmg tak tolak lah diaorng XD

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani