Pergi mencari ilham. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Pergi mencari ilham.


Tumblr
Assalamualaikum :)
Dah 7 hari arrien private blog. Ada yang perasan tak? haha entah-entah takde pun orang yang terniat nak datang jeguk. perasan je lebih arrien nie kan? haha see anything diffrent? yeah,i'm changed my blog's skin. Tu yang tajuk macam atas tu.. Mencari ilham untuk ubah blog. But lepas 7 hari baru lah nampak hasilnya. Mana taknya.. jenuh perah otak nak buat macam mana skin baru nie. Godek sana, tak kena..godek sini, tak kena. But alhamdulillah.. siap jugak. :D
Cantik tak?? haha (sila muntah darah) Kesempitan idea betul. Tak tahu kenapa bekenan betul dengan warna-warna kelabu nie. Haha sorry lah yea kalau ada yang tidak suka. Lain orang lain taste dia kan? haha but this is my style. kekeke. Tapi memang satu yang arrien risaukan, kemahiran arrien dalam bermain code macam dah kurang je(??) wah.. memang kena practise selalu balik nie. Kalau tak memang tinggal kenangan je la jawabnya. huhu.
Anyway, hope u enjoy my blog and Salam Jumaat ^_- LOL



2 ulasan:

tashira berkata...

at least ada kemahiran nak ubah blog tak macam kite ni. mmng tak reti langsung. -.- haha

Arrien::@man!:: berkata...

@tashira haha jngn ckp mcm tu, xpe.. try le..insyaallah akan mahir..btw tq ^^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani