Cubaan melukis guna Note4. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Cubaan melukis guna Note4.


Assalamualaikum :)
Nie melepas gian or terlebih berbakat sampai dengan Note4 pun nak melukis. haha semalam punya lukisan. Bosan sambil tunggu kenduri rumah cousin nak bermula ,arrie lukis guna note 4. Rasanya first time forever tu lukis guna note4. Besalah,cousin punya.. anak orang kaya..kita nak beli sendiri tak mampu. haha so jadilah dua lukisan nie , tada;
ofcourse kena ada my infinite right ? heee :D [nak tengok yang ver lukisan tangan pulak, sila godek instagram arrien yea @iena_inspirit97] haha
Tak tahu nie nak lukis apa sebenarnya. Ada mata sebiji, kening sebelah, hidung, and an unknow girl. Hahaha. 
p/s: ada tanda tangan arrien disitu but bile tengok balik macam tak sama pulak rupanya kan.? haha entahlah arrien punya tanda tangan memang setiap kali buat akan berubah. I dont know why. Macam orang tak reti pulak and macam takde bentuk tetap pulak. Haish.. nasib badan lah..haha


2 ulasan:

Farah Huda berkata...

Kita sebaya eh..batch '97.Good luck!

Arrien::@man!:: berkata...

@Farah Huda haha yela tu.. good luck to you too ;D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani