[4/4/2011] Blogku Bermula. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

[4/4/2011] Blogku Bermula.


check out my acc ╳ darlingteenagers
Assalamualaikum :)
Tidak taknak bukak pun laptop sebab takde benda nak update dekat blog ni rasanya, sebab takde idea..but ketentuan Allah, terdetik juga nak buka laptop sebab nak comfirmkan tawaran ke Insaniah (Bukan arrien terima ia tawaran tu sebab arrien nak tunggu UPU dulu, jadi terpaksa tolak insaniah coz dia mula bulan ni TT__TT) .
Then bila dah sudah , arrien pun bukak lah blog ni dan berblogwalking, Tetiba terdetik nak tengok screenshoot gambar post arrien yang mula-mula di blog ni. 4/4/2011. Ok takpe lah, arrien terus berblogwalking, then tetiba terpandang tarikh dekat laptop ni, 4/4/2015! tersedar sekejap. Rupa-rupanya hari ni lah tarikh sama dengan tarikh yang arrien tengok tadi.
* Sorry kalau tajuk entry dulu entah apa-apa, hak,hak,hak.. malu pulak * :D
Sebenarnya sebelum ni arrien dah buat keputusan untuk tentukan tarik ulang tahun blog ni, jadi awal tahun hari tu arrien tengok balik entry yang first ada *tak sure tu entry first or sebelum tu ada pernah tulis but terpadam* But yang tu lah tinggal. Jadi arrien rasa macam "oh nak menangisnya, Ya allah tak sangka sungguh!'' huhu Sebelum ni arrien tak pernah pasal tarikh first arrien mula berblogging adalah sebab arrien tulis blog saja-saja & minat. Memang tak pernah fikir pun semua tu. Tapi bila selalu berblogwalking ke blog orang lain tengok semua ada tulis tarikh mula berblogging. Terdetik, "kenapa aku pun tak tulis tarikh aku mula berblogging, rasa macam tak hargai je" . sebab tu awal tahun hari tu arrien cari balik entry first tu dan hari ni dah Allah tentukan arrien terdetik nak buka blog seperti arrien cakap tadi. Huh terharu betul pulak. Hehe *sorry emo lah pulak :'D*
Dah 5 tahun blog ni but arrien tak pernah nak meraikan blog nie kan? Ya Allah , rasa bersalah pulak dekat blog ni. Huhu Sorry my blog, aku dah abaikan kau selama ni. hehe Jadi mulai hari ini, arrien dengan rasminya mengistiharkan Hari ulang tahun blog ini ialah 4/4 *ewah* hehe Teringin juga nak sambut nye dengan buat GA or mini GA. But nak cari sponsor, tak tahu ada yang sudi ataupun tidak. :D Tapi takpelah cubalah kan. hehe
Jadi kalau ada sesiapa yang sudi sponsor, PM fanpage arrien yea, Kalau ada yang sudi sponsor insyaallah akan jadi GA, kalau sikit je, akan jadi mini GA, kalau takde langsung arrien akan usahakan juga buat GA, coz arrien nak sangat hargai blog ni dan follower dan pembaca blog ni. hihi so harap-harap adalah yang sudi ye. Anyway THANKS YOU TO ALL MY FOLLOWER & READER. Arrien hargai sangat. Thanks you all ^_^ :')

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani