My first GST :D | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

My first GST :D


Assalamualaikum :)
Sekarang ni, tajuk terhangat ialah GST. Apa-apa je GST. Sampaikan jadi trend dekat twitter kan? haha kuat betul penangan GST ni. Kelmarin merupakan kali pertama pergi 'membeli-belah' la sangat semenjak GST dilaksanankan. Teruja kan? haha But pergi popular je, sebab my brother nak beli buku latihan *itu alasan semata-mata, sebab yang sebenarnya dia nak beli komik..haha alahai budak-budak* :D
Beli buku dalam 9 buah, novel 2, buku latihan 4 *kalau taksilap*, satu komik dan buku panduan solat 2. Nak tahu berapa harga? 
Harga semua incl. GST RM109.40. Cewah dah macam harga incl postage pulak. haha My father lepas dah bayar, dah macam nie cakap kat kitaorang (me & my brother) " huish mahalnye" .. Yela dah setiap satu kena GST. Kalau dah 9 barang? ha cer kira, ambik kokulator (?) cepat. hehe 
Wassalam ^_-


Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani