Wassapp Expiration Date Di Lanjutkan! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Wassapp Expiration Date Di Lanjutkan!


Assalamualaikum :)
Sebelum ni ada terbaca di suatu blog (tak ingat blog sape) but ia kisah tarikh luput wassapp dan apabila telah taman, kita kena bayar. Arrien dah la 'penganggur terhormat' buatnya kena bayar pulak kalau nak guna wassapp, tak ke haru jadi nya. Haha
Tamat pulak 1 may 2015, memang takut juga lah. Dok fikir macam mana nanti kalau kena bayar. But tetiba semalam dapat notification kata tarikh luput dilanjutkan ke ;
Fuhh, Alhamdulillah. 2016 tu, hehe.. Mungkin sebab wassapp dah berwajah baru. Nasib bukan april fool sebab semalam 1 april kan. Haha.
Tak tahu pulak sebelum ni pernah dilanjutkan tarikh sebab selepas arrien terbaca entry satu blogger nie (yang arrien katakan di atas tu) barulah arrien try check tarikh luput wassapp arrien ni then rasanya baru first time dapat notification, haha. So rasanya memang first time dilanjutkan, lagipun baru je guna wassapp sebenarnya, last year.. so no wander lah kan.. hehe

p/s: tengah tulis entry ni, masuk satu panggilan. Nombor tak dikenali.. dok pandang je lah sebab takut nak angkat. Lepas dah berhenti, telefon rumah pulak berbunyi rupanya panggilan dari International Islamic collage. Haha buat kecut perut je. Alhamdulillah dapat tawaran ke sana but still hope for UPU dulu. hehe and suara 'kerani kowt' tu..alahai lembut nye.. dengar pun macam segan-segan malu je ;D

1 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

kalau lepas ni kena bayar,kena cari alternatif yang lain la...

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani