Wajah Blog berubah sempena my befday :D | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Wajah Blog berubah sempena my befday :D

 
yeah Lee sung Jong bagi saye kek befday hahaaha *perasan!* :p

Assalamualaikum,

Hye semalam befday arrien..oke u know?? haha takde makne nye korang tau kan..huhu..oke sempena befday arrien kali nie yang terpaksa sambut dengan menjawab exam yang sungguh memeningkan tu.. dan semua orang lupa sebab sebok sangat exam..nasib baik ada jugak yang ingt and ad yg wish at fb.. thankz ye ur all... so disebabkan tak dapat hadiah dari sape2 kali nie *ceh macam mintak tu* hehe jdi arrien nak bagi hadiah kat diri arrien sendirilah.. bleh?? haha mesty korang kata "bagi lah,aku kesah ap!!" ha kan3.. tak baik ow... hehe

hadiahnye ialah.. blog yang telah berubah wajah !!.. haha entah ape2 kan hadiah tu.. biar lah,asalkan arrien happy... oke korang ingat lagi blog arrien yang sebelum nie??? tak ingat dah.. oke tengok bawah>>


 So now look like this>> !!:D


oke haha ada nampak perubahan tak.. hehe.. tak banyak yang berubahkan.. just warna blog,header and beberapa lagi yang berubah kalau korang perasan kan... tpi sebenar nye arrien bukan suka sangat warna purple tu..but,..rsa bosan pulak dok blog warna pink jer kan.. sekali-sekala tukar la plk kan..huhu whatever lah... kalau korang suka,thankz...but klau ada yang tak suka tu.. duk diam2 jer la yea.. :).. oke kbai.. lth dah mengedit dari pagi tdi..hehe 

Wassalam.




Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani