Freebies:Blogskin ShinEE. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies:Blogskin ShinEE.


Assalamualaikum

Hye semua pembaca blog arrien,semalam arrien masukkan my frist skin at blog skin.. so arrien nak bagi lah jugak kat korang2 iaitu terutamanye my follower n pembaca2 blog arrien tu semua yea :) huhu.. thank a lot kepada unnie atiqah atas header tu yea,arrien bukannye malaz nak wat sendiri header,but my lappy,my mother simpan..PMR katanye,tak leh bukak lappy.. tapi arrien tetap bukak jagak.. hehe :p and peringatan jugak!! jangan remove credit yew.. n jangan cuba menipu jugak,kalau saya tahu awak guna my skin but tlh remove credit,saya hack!! blog awak oke ^_^

oke taknak cakap panjang2 just Click Download 4 download oke? -_^
Code | Live Preview

Tak tahu cara nak download??.. lihat tuto SINI.
Comment and like yea kalau korang guna blogskin arrien,tq:)

WASSALAM.


 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani