1st Segmen : Jom Jadi Follower Saya by Arrien Amani. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

1st Segmen : Jom Jadi Follower Saya by Arrien Amani.

*Segmen ini telah tamat*

Assalamualaikum :)

Kali nie,budak mentah dalam dunia blogger nie nak buat segmen.. boleh ?? :D tq.. hehe. Segmen nie merupakan segmen pertama yang arrien buat. "1st Segmen : Jom Jadi Follower Saya by Arrien Amani" sorry kalau title dye panjang sikit.. :) Harap korang dapat support segmen nie :)

 http://i1337.photobucket.com/albums/o664/Arrien_Amani97/1stsegmen.png
Syarat-syarat penyertaan :

1.Warganegara Malaysia dan mempunyai Blog.
2.Wajib FOLLOW blog Arrien dan LIKE My Fanpage .
3.Dialu-alukan follow Twitter arrien ^_^

Cara-cara penyertaan :

1.Buat entry bertajuk "1st Segmen : Jom Jadi Follower Saya by Arrien Amani"
2.Letak banner diatas dan linkkan ke entry ini.
3.Nyatakan Follower korang yang sekarang *Tak kesah sama ada nak Prinscreen atau apa2 cara saja*
4.Nyatakan juga target Follower korang.
5.Tag sekurang-kurangnye seorang *lebih, lagi bagus :D*
~Pastikan blogger tersebut tahu,bahawa dia ditag~
6.Apabila sudah siap,hantarkan LINK entry korang di tempat Comment.
(di CBox or lain-lain tempat tidak diterima)
Objektif segmen ini ialah :
1.Meningkatkan follower blog disampaing mengenali para Blogger di Malaysia.
2.Mengeratkan lagi sillaturahim sesama Blogger.

Hope korang sudi join first segmen arrien yang daif nie.. sorry yea,takde hadiah or apa2.. kerana segmen ini dijalankan untuk mengeratkan sillaturahim sesama kita (Blogger)
*Segmen ini akan dibatalkan jika tidak mendapat sambutan*
So harap korang sudi join :)

Tarikh Akhir Segmen berlangsung : 30 November 2012 (Tepat pukul 11 Pagi)

>SENARAI PESERTA!!<

Senarai peserta akan diuptade dari semasa ke semasa.. wassalam ^_^

73 ulasan:

Rabbani al-Wafi berkata...

owh, tapi dik cmne nak tag blogger? sy pun x pandai sgt lg dlm dunia blog ni.he2

lgpun, ruang komen kat blog sy tu sy disable, xpe ke?

nunnaly berkata...

inshaAllah moga dapat sambutan. lau sis ada masa, sis join k sayang.

btw, jom join mega-giveaway by me,
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

Rabbani al-Wafi berkata...

dah siap, link kat bawah. :-)

http://journey-rabbani.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Hawa Faqihah berkata...

peserta pertama!Join eh?

lifeissweeterthancandy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-follower-saya-by-arrien.html

Hawa Faqihah berkata...

mohon maaf..sye baru perasan yg comments perlu diapprovekan dan mgkin byk org dh join dan mgkin sye bkn org first dan sye sgt malu skrg ni.Mohon maaf & salam ukhwah :)))

Arrien ::@man!:: berkata...

Thankz kepada yang sudi join :) harap terus mendapat sambutan ^^

aisyah afiqah berkata...

@Hawa Faqihah


saya join!!

http://aisyaharas.blogspot.com/2012/11/1st-segment-jom-jadi-follower-saya-by.html

Y A N A :) berkata...

hye thanks invite :)
yana join:)
http://apixyana.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by_17.html

nur aliah sukeri berkata...

saya support. join sudah

http://storyofalliahsukeri.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

hananhadila berkata...

http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Kaqyonk Fauzi berkata...

dah join//

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

ANa Ahmad berkata...

hai sayang..

i dah join segmen u ni

http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

done follow segala ;)

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad berkata...

Shawal join.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Ain Zuhairi berkata...

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Nur hanim berkata...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

joined !

Myza Romli berkata...

join :)
http://myzamichiko.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Niena Sofea berkata...

Niena join .. =)

http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Aina Nadhirah berkata...

hai. datang join :)

http://ainahisham.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

ANa Ahmad berkata...

wasalam,, sama-sama kasih... ok,,,nanti saya tengok ye arrien sayang..;)

Gadess.Butterfly berkata...

assalamualaikum tuan tanah .sya nk join segmen ni tp bila sya tekan button follow sya xleh follow .dh byk kali dah cbe .so, utk sngkan sya follow, sila letak followers widget ye :) lepas tu bru sya akan join ur segmen .thanks dear :)

Eisya sya sya berkata...

Join :)x

http://clueless-lifeee.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Maisarah berkata...

http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html join~

Ordinary Zati berkata...

http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Aimi Syahirah berkata...

salam. i join dear.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

afiq ikmal berkata...

join :)

http://afiqikhmal.blogspot.com/2012/11/jom-jadi-follower-saya-by-arrien-amani.html

afiq ikmal berkata...

join :)

http://afiqikhmal.blogspot.com/2012/11/jom-jadi-follower-saya-by-arrien-amani.html

NURUL IZZATI berkata...

http://sicomotizati.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) berkata...

Joined!
http://andisakinah.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

nanakimie berkata...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

btw xdpt nk like xda fb,huhu..hope diterima:)

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ berkata...

http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Nurain Syahirah berkata...

Ain join :D

http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Fatin.Nabihah berkata...

hai . done follow . follow sy jugak ye .
http://fatinbalqis.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Fatin.Nabihah berkata...

sy dah follow .

http://fatinbalqis.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

KHAIRUNNISA berkata...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Siti Norsoleha berkata...

Hye Arrien Amani yg gojes,saya kwn anda yg comel ni *wek wek muntah aku haha :p telah join segmen anda !

http://solehaabuhassan.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-arrien.html

Siti Norsoleha berkata...

Hye Arrien Amani yg gojes,saya kwn anda yg comel ni *wek wek muntah aku haha :p telah join segmen anda !

http://solehaabuhassan.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-arrien.html

Fatin Nurina berkata...

Assalamualaikum
Fatin join!
Bismillah
http://farinafaizal.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Maisarah berkata...

http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Eraz Fadli berkata...

http://www.erazfadli.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Joined!

Asmar Arafad berkata...

bw & follow cini

Zamani berkata...

join :)

http://zamani84.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya.html

Mimie Najib berkata...

salam kenalan..nak join sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Arie Arisha berkata...

http://arie-arisha.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html


SAYA JOIN>>>=]

maszull berkata...

assalamualaikum arrien...mama dtg menjoinkn diri...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya.html

Doraemon =D berkata...

Assalamulaikum..
sya join =D
http://meyouwethey.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Safra Najaa berkata...

Saya dah join. Terima kasih

http://buihpenghujungsenja.blogspot.com/2012/11/1st-segment-jom-jadi-follower-saya-by.html

Fatin Nur'Aqillah berkata...

http://atynaqillah.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya-by.html

Nasz berkata...

saya join.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Mia Liana berkata...

joinnn

http://www.mialiana.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Nor Salmi berkata...

Join..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

AshaShahira Smiley berkata...

saie join sini

http://glitterteenager.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

*tashyra berkata...

Shyra join :)

http://ohthrillers.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Call me DayaOwesome berkata...

Saya join :)
http://bulatitucomell.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Azyyati Zulkifli berkata...

Assalamualaikum .. Syabas n tahniah bb dah dpat buat 1st segmen sendiri .. :)

http://azy-siketot.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Cyunk Eka berkata...

Eka join Segmen Awak ..
http://welcomecyunkeka.blogspot.com/2012/11/1st-segment-jom-jadi-follower-saya-by.html

addreena-ishak berkata...

sye join sekali..btw sye dah lame follow blog awk tau! :) sye gune nme suhana :) http://addreena-ishak.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-followers-saya-by.html harap dpt gain followers :)

Rara Farhan berkata...

join :)
http://rarafreakk.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Rara Farhan berkata...

join :)
http://rarafreakk.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Anis Farhana berkata...

Saya join :)

http://anisfarhanalife.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Norzie berkata...

Akak join.

Id follower-norzie
Id Fb-norzie hany

http://inspirasinorzie.blogspot.com/2012/11/1st-segmenjom-jadi-follower-saya-by.html

Syaa Fyna berkata...

Syaa join :)

http://syaafyna.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Syaa Fyna berkata...

Syaa Join :)

http://syaafyna.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

۩PinkyLady687۩ berkata...

join..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

mawar berduri berkata...

d0ne f0ll0w y0u.. F0ll0w me back k.

Syaa Fyna berkata...

Syaa Join :)

http://syaafyna.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Syaa Fyna berkata...

http://syaafyna.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

fatin farhanah berkata...

Join...

http://nurinafarhana.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

Miss Light of Happiness berkata...

Salam dear...!!

Miss jOined taw...!! :)

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/11/1st-segment-jom-jadi-follower-saya-by_26.html

Btw, glad to know u... ~ ^^

secret of us berkata...

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/1st-segment-jom-jadi-follower-sy-by.html

Joined..^^

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA berkata...

ira join!!!

http://iera-emilly.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

irwan alessa berkata...

wan join sini :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

secret of us berkata...

segment same..^^

Done follow you at blog..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/jom-tambahkan-follower-di-twitter-dan.html

Rozita a.Halim berkata...

assalam..roro join =D

http://kamusayepunyer.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani