Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim.


Assalamualaikum,Holla!! ^^*

Wahhh.. akhirnye arrien kembali mengupdate blog arrien nie selepas hampir 2minggu tidak mengupdate blog,gara2 wifi takde.. nie semua penjenayah punya pasal.. sampai kabel pun nak curi,langsung wifi tak boleh guna... nie nasib baik ada broadband,dapat jugak melepaskan rindu di blog ku nie.. haha.. aisehh.. (oke2..abaikan!)

Hari nie arrien nak join GA dari Amer,thankz yea sudi jemput arrien untuk join GA yang gempak nie :D Kalau nak join,plez click banner atas tu oke ;)

Hadiah-Hadiahnye:

Hadiah-hadiah Mini Gempak Giveaway
Top Referral. 
Pilihan hadiah :  Sport Mp3
(exclude memory card)
Jika peserta lebih daripada 150. 2 top referral akan diambil. 

3x Swatch Watch.
pemenang jam akan dipilih secara cabutan tangan by Chipstore.


Peserta yang ke 300
Peserta yang ke 300 akan memenangi sport MP3 atau Domain one year atau Lomo aquapix.
(pilih salah satu)

Sport MP3(exclude memroy card)
Lomo aquapix
Wahh gempak kan,harap2 boleh menang tak?? haha..oke merapu jer.. (ishh,niat tak betol nie..astarfirullah.. :D peace)

Mangsa Tag Arrien :D

oke... syarat2 dye semua arrien dah ikowt,oke done.. bagi korang yang belum join n nak join.. jom ramai2 click banner atas tu yea.oke bye2.. wassalam ^_^

Kalau sudi,Jom join my 1st Segmen di >sini< oke~!!

2 ulasan:

cheeze maz berkata...

Salam kenal blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Arrien ::@man!:: berkata...

@cheeze maz Insyaallah akak.. sye akan cuba penuhi permintaan akak :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani