21012014 | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

21012014


Assalamualaikum :)
I have many story to write into my blog actually, but the time is so jealous with me so the storys in one entry. -_-"
Story 1
Hari sabtu hari tu arrien tengok cerita Miracle In Cell no.7. Kalau sebut je Miracle in cell no7 sudah pasti kpopper terutama sekali exostan tahu cerita nie coz cerita nie boleh dikatakan bertambah famous (coz cerita nie memang dah famous pun) selepas cerita nie keluar dalam Exo's showtime. Kebetulan pulak arrien dapat cerita nie dari my teacher yg sporting & minat cerita korea so arrien bagi PD dekat cikgu arrien tu, ary sabtu ary tu malam nye arrien bukak PD tu tengok-tengok ada cerita tu. Wah excited le, coz sebelum nie nak cari dekat internet memang malas lols.. >< Cerita nie memang sedih, but rasanya sedih yg sangat-sangat part last-last jer. Yang awal2 & tengah2 banyak buat kita marah & geram but sometime ada sedih sikit2. so sesiapa yang nak tahu jalan cerita Miracle in Cell no.7 tu macam mana, rajin-rajinkan lah tanya pakcik google yang tercinta tu :D

Story 2
Sekarang nie musim demam right?? coz banyak blog & FB status update yang arrien baca mengatakan keadaan mereka kurang sihat. Mungkin sebab keadaan cuaca & suhu yang berubah sekarang nie. Arrien pun salah seorang mangsa berubahan cuaca & suhu XP So arrien tak dapat pergi sekolah hari nie coz demam & paling panas semalam. Arrien tak tahu berapa tinggi suhu badan arrien semalam tapi yang pasti semalam sewaktu tengah hari lepas makan ubat arrien tidur dengan berbaju sejuk + selimut dikala tengah hari merembang. Badan panas sangat2 but tangan & kaki sejuk sangat2 sebab tu tengah-tengah hari pakai baju sejuk. Tak pernah lagi arrien demam macam tu sebelum-sebelum nie. Nasib baik dengan izin Allah & kesan ubat yang arrien makan, hari nie dah kurang sikit panas badan nie. Nie pun gagahkan diri untuk update sebab bosan duduk rumah. But yang sayangnye hari nie tak dapat pergi sekolah & tuisyen dah 3 hari tak pergi (sabtu hari tu,coz balik dari sambutan maulidur rasul dekat sekolah letih sangat2 so tak larat nak pergi, Semalam coz demam & hari nie coz still demam) rasa rugi sangat :'(

Story 3
Makin lama, makin benci pulak arrien terhadapt SM entertainment. Sorry to SMstan but memang SM very cruel. Want to know why?! Read this > {http://mazel888.tumblr.com/post/74635283622/sm-c-c-and-woollim-merger-regarding-infinite} So to woollim & Infinite, stay strong & I always support you. <3

Oke, just that I want to share a storys. Actually takde lah banyak mana sangat pun cerita yang nak ditulis dalam entry nie coz sebelum nak tulis rasa macam banyak sangat. Bila dah tulis, banyak tu jer yang keluar dari fikiran nie LOL. Wassalam :D

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani