Sekolah yang memenatkan! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Sekolah yang memenatkan!


Infinite Chukaeyo for GDA Bonsang Award :D
Assalamualaikum :) 
Yaw.. finally dapat juga update blog, sebelum nie bukan takde update.. ada, but entry yg arrien sertai GA. Selalunya GA boleh le update coz senang, just copy paste code yang disediakan & follow like semua oke sudah siap.. But nak update yang hasil tulisannya keluar dari otak arrien memang takde punya, nie pun update sebab dah rindu sangat-sangat, huhu But perhatian kalau korang baca entry nie mesti korang akan kata "Ayat apa dia guna nie, tak faham langsung!" oke serius arrien kata dah lama tak update nie sampai nak buat ayat tak reti dah, so faham-faham la sendiri yea :D
Chingu-chingu & dongsaeng yang bersekolah macam mane? oke?? Arrien?? hoho oke tu oke lah but seperti tajuk, penat sangat-sanagat sekolah tahun nie. Sungguh arrien tak pernah rasa letih macam nie. First time!! Dengan keje sekolah yang setiap hari bertimbun + Kelas tuisyen siang malam, ho penat woo.. Hari nie je rasa boleh rehat sikit coz memang arrien rancang hari nie arrien tak nak pegang buku apa coz nak rehatkan minda and tangan yang semenjak start sekolah nie jadi sakit coz menulis tak berhenti.
Memang betul seperti entry yang dulu arrien ada katakan SPM nie lebih menakutkan dari cite The conjury. Haha nie belum masuk kelas tambahan dekat sekolah, mau lembik lutut. Tapi tulah dikatakan "bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian" kan? Mudah - mudahan lah apa yang arrien telah usaha & akan berusaha membuahkan hasil yang baik, Insyaallah Amin ^_^ Oke takde apa nak tulis dah sebenarnya nie coz otak arrien memang dah blank, takde idea ~~! huhu oke lah setakat ini dulu entry arrien, sekarang dalam mood nak layan cite korea, nak pergi tengok cite korea & nak ulang balik reality show infinite 2010,2011,2012 & 2013 punya  coz my Infinite will come back with new reality show, Yehet!~ BYE ^_-
 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani