Wassapp changed again.! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Wassapp changed again.!


Assalamualaikum :)
Jarang update app dalam fon nie sebab dia selalu kata memori full padahal memori card 8gb tapi still semua benda yang disimpan masuk fon storage. Tak faham sungguh lenovo ku ni, padahal dah setting untuk simpan semua benda dalam memori card.. haha oke biarkan dia. :D
Jadi bila on fon petang tadi and on internet..bukaklah wassapp.. tetiba.. "eh? apasal rasa macam lain macam je?" rupa-rupanya memang lain, dah ada penambahan. Sebelum ni hanya boleh chat, sekarang dah boleh call! wow, bagus betul lah.. lepas ni siapa yang suka ber'gayut' tu, senang hati lah. hehe
Arrien tak cuba lagi sebab nak call siapa lah kan, dah la tak sekolah dah. Jadi dengan member pun chat mahu tak mahu apatah lagi nak call. Buang tebiat apa, haha 
Lagi satu perubahan yang arrien nampak, ialah last seen.. status last seen bergerak.. haha dah macam ayat bergerak yang arrien letak dekat sidebar owner pulak. haha

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani