Akhirnye... Berjaya jugak!......... | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Akhirnye... Berjaya jugak!.........





Assalamualaikum :)

Setelah hampir 1jam, arrien berhempas pulas membuat doodle,akhirnye.. siap and menjadi jugak.. Selepas solat maghrib tadi,puas arrien tengok cara2 nak buat doodle yang paling sengang..almaklumlah,arrien tak reti buat doodle.. But arrien happy sangat bila dah menjadi,memang terasa penat sangat2,tak sangka.. mulukis doodle nie pon penat.. macam mana lah,blogger yang pakar buat doodle nie buat..ish,*pening kepala otak aku fikir* (heh,tak suruh pon kau fikir) ~Dialog didalam hati~ "

After Drawing :


After Color :


Haha,Bagi arrien cute.. macam L infinite ada tak??.. ngeh3 *tersengeh sampai nampak gusi :D*
oke kbai ;D

Wassalam ^_-



10 ulasan:

Cik Aishah berkata...

Cantik...:)

munirah :) berkata...

memang lawa :D

Ƞurul Ƨyafiqah berkata...

Seriously cute, comel jee. Haha ;) Nice try. Kita first time buat pun tak sebagus mcm awak buat ni :)

butterfly berkata...

teruja tgk org ade bakat lukis doodle

Nur Amalina Maisarah berkata...

hohoh..comelll :D

Cik Lady :) berkata...

mengaku kalah dah.. tak reti. huhu~

Daddy Zuki berkata...

Salam. Harap sihat sentiasa. Abang dari segmen http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html dan berharap agar kita boleh saling 'follow' antara satu sama lain. Terima kasih dan Happy blogging!

Arrien ::@man!:: berkata...

HEHE,tq u, u all.. tapi msih tak secantik penglukis doodle yg hebat yg lain tu :D

Ain Dzaya berkata...

comell...ain tak pandai pun buat doodles secomel nie..

Arrien ::@man!:: berkata...

@Ain Dzayathankz,arrien pon tak brapa pandai sngat :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani