Happy Birthday JB!! :D | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Happy Birthday JB!! :D





Assalamualaikum :) 

Anyonghaseyo.. wulaa.. :D Disebabkan semalam tamat sudah tengok cite DREAM HIGH 2, tetiba hari nie,arrien dengan semangatnye buat doodle Birthday untuk JB (JJ Project)
Haha,walaupon arrien tahu,muka doodle tu,memang sumpah takde iras2 JB tapi takpe lah.. janji ada jugaklah rupa muka tu kan ;D.. Hari nie 6/1 ialah hari jadi JB dari group JJ Project.. Pagi tadi selepas solat subuh baru arrien perasan,tengah belek2 buku E-Pop tengok2 at kelender e-pop hari nie befday JB, tu yang pagi2 dah azam nak buat doodle khas untuk JB (mentang2 lah semalam dia dah berjaya lukis satu doodle,belagak konon!!) *hello suka hati aku lah ;P* haha ..
Apa2 pon,kek tu khas untuk JB, ehh ingat senang ke arrien nak gi buat kek kat orang.. susah owhh orang nak rasa kek buatan arrien ;D (memang susah pon,sebab tak boleh makan kek tu, ~~")
oke what ever,malas dah nak tulis panjang2 just want to say "HAPPY BIRTHDAY JB"

Jb1_large

Sangilchukahamnida JB!!

Bye :D

2 ulasan:

Ain Dzaya berkata...

eiii...even ta serupa tapi tetap comellll

Arrien ::@man!:: berkata...

@Ain Dzayahaha,mmg xserupa.. coz tak pandai sngat nk lukis,anyway tq :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani