Selamat Tahun Baru 2013. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Selamat Tahun Baru 2013.




268456_460365864024722_1411676471_n_large

Assalamualaikum 2013 :)

My first entry for year 2013.. haha,baru berpeluang untuk menulis entry dalam blog arrien yang tak seberapa nie.. semalam,sebuk.. pagi tadi sebuk jugak.. petang tadi syahid (tidur) sekejap :D... nie lah baru berpeluang nak ucap selamat tahun baru kepada rakan-rakan blogger semua.. tahun nie,arrien telah memasuki tingkatan 4.. fuh,pergi daftar pagi tadi,cheack list nama..tengok-tengok dapat kelas aliran sains -_-'.. Dalam hati dok fikir ( Boleh ke aku belajar sains nie??) huh,cita-cita memang nak jadi doktor dah,tapi bila fikirkan kelas sains nie susah sikit.. jadi macam tak yakin pulak.. haha.

Dah le,tahun nie ada exam penting jugak..exam azhariah (thanawi).. kalau bab tu, memang arrien lemah.. ha kelemahan arrien tu,MENGHAFAL.. chop2,kalau menghafal dalam bahasa melayu takpe lagi,tapi nie dalam,bahasa ARAB.. yeah..memang aku gagal!! ~~".. tak tahu lah,kenapa bila tiba time menghafal,arrien jadi lembab!!.. aigoo.. wallahualam.. apa2 pun,arrien harap tahun nie,akan mencatat peristiwa yang lebih berharga dalam hidup arrien.. dan mungkin jugak arrien akan kurangkan masa berblogger,n fokuskan lebih kepada pelajaran.. maklumlah,calon SPM 2014.. penuntu masa hadapan tu..so kena buat betul2.. (kena kurangkan main nie..heehe )

oke,apa-apapun.. last sekali..arrien nak ucapkan,SELAMAT TAHUN BARU 2013.. semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnye,insyaallah..amin :)

Bye,WASSALAM ^_^

2 ulasan:

Ain Dzaya berkata...

Makan kismis n minum susu banyak2 taw nak tingkatkan daya ketahanan otak..tak lupa jugak..setia bersama alquran..insyaALLAH... Allah membantu...:)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Ain Dzayainsyaallah,mudah-mdahn..amin.. tq :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani